Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Bárta prohrál bujnou kštici: Vsadil se, že soud prezidenstké volby zarazí

Autor: INT, mok - 
5. ledna 2013
14:00

Rozhodnutí soudu o prezidenských volbách překvapilo i Víta Bártu. Ten si byl totiž tak jistý tím, že ústavní soud zarazí přímou volbu prezidenda, že uzavřel sázku. V pondělí proto musí k holiči.

„Stejně jako jsem dal všanc svou kštici v případě, že ministr financí Kalousek vybere na zvýšení DPH o 16 miliard více, stejně tak ji dávám k dispozici v případě, že se stihne prezidentská přímá volba v řádném lednovém termínu. Klidně si oholím hlavu, jestli se stihne volba v řádném termínu,“ vsadil se Vít Bárta.

Ústavní soud mu ale udělal čáru přes rozpočet, když rozhodl, že volbu prezidenta neodloží. Bárta tak bude muset k holiči, který mu bujnou kštici ostříhá. Povinností  gentlemana je slovo dodržet. Hned v pondělí zajdu k holiči a dám se ostříhat. Jsem ale rád, že se volba bude konat v řádném termínu a předně, že se VV podařilo přímou volbu prosadit. V pátek příjdu k urně... napsal exministr na své stránky vitbarta.cz.

 

 

pivko1111 ( 6. ledna 2013 09:04 )

Von ten pisálek asi nikdy neviděl bujnou kštici.No tak dneska je moderní chodit holohlavej,tak už někteří ani nevědí,jak vypadá vlasatá hlava.

mnpv ( 5. ledna 2013 18:37 )

Nevzhledný, upištěný polochlap.

mnpv ( 5. ledna 2013 18:36 )

Taky chudák už neví jak na sebe upozornit. Pěkný chlap to není s vlasama a bez vlasů bude škaredá, upištěná atrapa chlapa.

londynskypes ( 5. ledna 2013 18:09 )

zaviracispendlik ( 5. ledna 2013 18:02 )

vypadal jak Napoleon, jsem zvědavá co z něj bude

Zobrazit celou diskusi