Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Emil (†60) zemřel 10 minut po půlnoci: Domácí výbušnina mu utrhla hlavu!

Autor: Čas.sk, tis - 
1. ledna 2013
16:04

Nový rok začal pro některé oslavou a pitím šampaňského, někteří do nového roku vykročili méně šťastně. Pro Emila (†60) byly ale tyto oslavy osudové. Exploze doma vyrobené pyrotechniky mu utrhla hlavu!

Tragédie se stala přibližně 10 minut po půlnoci v obci Rybany na Slovensku. Emil S. (†60) chtěl odpálit podomácku vyrobenou pyrotechniku. Položil ji následně do větracího otvoru na památníku padlým vojáků a chystal se výbušninu odpálit. V té chvíli však pyrotechnika explodovala a utrhla muži hlavu a ruce. Emil výbuch neměl šanci přežít!

Pyrotechnici na místě zkoumali nalezené stopy. Tělo zemřelého bylo odvezeno pohřební službou a dále byla nařízena soudní pitva, která by měla o případu vypovědět více. Celou tragickou událost potvrdila mluvčí krajské policie Elena Antalová. "Vyšetřovatel zahájil trestní stíhání za zabití. Výbušninu zkoumá pyrotechnik," dodala mluvčí.

V Čechách výbušnina amputovala ruku

V Teplicích během oslav příchodu nového roku podomácku vyrobená výbušnina zranila dva muže. Jednomu z nich dokonce amputovala ruku.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

moiaza ( 2. ledna 2013 16:28 )

Panno, kde jsi? Nebyl ten pyrotechnik komunista?

moiaza ( 2. ledna 2013 16:27 )

V pořádku. Každý je strůjcem svého štěstí.

mortis69 ( 2. ledna 2013 16:14 )

Tak to bylo originální PFffff 2013 dementního čobola

pelagie ( 2. ledna 2013 09:01 )

Jak byl starej , tak byl b....j, co na to říci ?? Nic...pak se divte mladým , kteří si taky harajou na pyrotechniky...každý strůjcem svého ......

rendyx111 ( 1. ledna 2013 23:54 )

co to meleš???Snad je v textu napsáno doslovně,co jsem zkopíroval,kdo tady chytračí jsi Ty troubo,dneska už podruhé.....prej nepřevracej fakta,mě jsou celá fakta nějaké policie,pak mluvčí a Tebe úplně u pr.dele

Zobrazit celou diskusi