Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Těžce zraněnou dívku našli u silnice: Nepamatuje si, jak se tam dostala

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK, oj - 
27. prosince 2012
11:14

Těžce zraněnou šestnáctiletou dívku našli svědci u silnice v Novém Městě nad Cidlinou. Dívka ztratila paměť. Nepamatuje si, jak se na místo dostala, ani co se jí stalo.

Dívka je ve stabilizovaném stavu v nemocnici, případ převzala policie. Za jakých okolností byla dívka zraněna, se zatím neví. Není vyloučeno, že byla obětí dopravní nehody.

"Svědci našli šestnáctiletou dívku mimo silnici. Dívka byla zmatená a stěžovala si na bolest. Přestože byla při vědomí, nedokázala říct, jak se na místo dostala," uvedl mluvčí záchranky Tomáš Ježek.

Dívka podle něho utrpěla úraz hlavy a těžkou zlomeninu paže.

Policie zná dívčinu totožnost, zatím však kvůli vyšetřování nehodlá další informace zveřejňovat. "Nyní budou probíhat výslechy a budeme zjišťovat, co se vlastně stalo. Případ řeší jak dopravní policie, tak kriminalisté," uvedla policejní mluvčí Ivana Ježková.

bibs_7 ( 27. prosince 2012 19:16 )

presne, dufam, ze jej odobrali krv na testy K.O. kvapiek a podobnych svinstiev.

petarandlikova ( 27. prosince 2012 17:20 )

Zdravim. Mezi lidma ted koluje novinka, jak si privydelat na internetu par penez. Je to na - www.CervenoCerna.Borec.cz - Ja si takto vydelavam uz pres mesic a nemuzu si to vynachvalit, stejne jako znami, kteri mi to poradili Doporucuji to omrknout rychle, protoze brzy to uz nebude mozne!

patrikpat ( 27. prosince 2012 16:08 )

Jak můžeš psát ty hayzle, že byla zhulená - když se ještě neví co a jak se stalo ? Taky jí mohl někdo něco nasypat do minerálky, pak ji odvézt, zneužít a nakonec někde na konci republiky vyhodit z auta. Tak hned nepiš krávoviny pab.lbe

xxyy ( 27. prosince 2012 12:08 )

Mohlo se jí stát cokoli. Řidiče bych si sice vyloučit nedovolil, ale mohla k tomu přijít mnoha jinými způsoby.

valdom_hayzle ( 27. prosince 2012 11:53 )

Taky doufám, že si co nejdříve vzpomene kde se tak sjela. Pro motoristu jsou na silnici nejnebezpečnější chromí slepí důchodci a zhulené smažky.

Zobrazit celou diskusi