Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Čínsky masakr kvůli konci světa: Zveřejnili záběry pobodání 23 dětí!

Muž mačetou kvůli konci světa posekal 23 dětí
Muž mačetou kvůli konci světa posekal 23 dětí  (Autor: Reprofoto Youtube.com)
Autor: ČTK, psch - 
20. prosince 2012
10:44

VIDEO | Většina lidí bere zprávy o zítřejším konci světa s nadhledem, dělají si z něj legraci. Někteří ale doslova šílí. Čínská policie teď zveřejnila záběry s brutálním útokem Min Jing-ťüna (36), který v areálu školy mačetou posekal 23 dětí. Důvod? Byl prý ovlivněn zprávami o apokalypse! Záběry zachycují napadení první oběti a také útěk desítek dětí ze školy před ozbrojeným útočníkem.

Na videu je vidět, jak muž proběhne nestřeženým vchodem do školy a zaútočí na první školačku, která se po jeho útoku zvedá ze země a zvedá školní aktovku. Video zaznamenává také desítky studentů, kteří kvapně opouštějí školní třídu a utíkají dolů po schodech.

Pobodané děti měly těžší i lehčí zranění na hlavě a v obličeji. Žádné z nich už není v ohrožení života.

Trpí epilepsií

Podezřelého muže jménem Min Jing-ťün policie zadržela a obvinila ho z obecného ohrožení. Muž prý trpí epilepsií, ale podle policie je schopen sebekontroly, a je tedy za své činy odpovědný. Údajně jednal ovlivněn předpověďmi, podle nichž se blíží konec světa.

Podle dalších zveřejněných informací 36letý Min Jing-ťün už ve čtvrtek večer zmlátil své rodiče a dcery a poté odešel z domova. Pak se vloupal do cizího domu, kde dvakrát bodl starší ženu, která nyní leží na jednotce intenzivní péče.

Útok v čínské provincii Che-nan se odehrál ve stejný den, kdy v americkém Newtownu dvacetiletý střelec Adam Lanza zabil v místní škole 20 malých dětí a šest učitelek. V Číně se nejhorší podobný útok odehrál v květnu 2010, kdy ve školce v severozápadní Číně 48letý muž kuchyňským sekáčkem zabil osm dětí, dva dospělé a sám pak spáchal sebevraždu.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

welcomet ( 20. prosince 2012 18:13 )

Nechápu proč to někdo řeší. Zítra je konec světa, pár dětí sem, pár dětí tam, houby na tom záleží.

vrtajzub ( 20. prosince 2012 12:59 )

o tom, čo tieto katastrofické scenáre podporované a denne omielane v mediach sposobili v krajinach EU sa samozrejme nedozvieme.

abyss ( 20. prosince 2012 12:13 )

Když tomu člověk nevěří, je proti takové masáži imuní. Horší je, když když třeba jen v koutku mysli mu bliká žárovička pochybností....

abyss ( 20. prosince 2012 12:11 )

Zprávy kapku s křížkem po funuse Část posledího odstavce už jsem tu dokonce před časem četla v diskuzi Alespoň že už jsou všechny ty děti mimo ohrožení života Bohužel při úrovni tamního zdravotnictví jich zůstane dost ošklivě znetvořených

marie60 ( 20. prosince 2012 12:05 )

..je jich tam hodně, takže jim nezáleží na nějakém životě a kór na takovém člověku, který vraždil.

Zobrazit celou diskusi