Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Kmotr Janoušek přiznal: Dal jsem facku Johnovi

Autor: red - 
16. prosince 2012
05:45

Politici musí trnout strachy. Ještě donedávna se s klidným srdcem mohli distancovat od jakýchkoli známostí s kmotrem Romanem Janouškem, protože nemluvil. Jenže teď je vše jinak.

Po vyznání v Blesku nyní Janoušek MF Dnes přiznal, že je duchovním otcem volebního úspěchu Věcí veřejných a že stojí za kariérou jejich šéfa Radka Johna. Na dotaz, zda jej stvořil, prý jen přitakal: „To taky.“

Vztah mezi lobbistou, který se sám označuje za politického podnikatele jediného svého druhu, a Johnem je už ale podle Janouška minulostí. Poté, co se prý bývalý moderátor přiklonil k superguruovi Vítu Bártovi, přestal plnit dohody.

„Dal jsem mu facku a rozešli jsme se,“ konstatoval kmotr. „Nevěřím, že vám něco takového řekl. Leda si z vás dělal legraci,“ kontroval prý John, který se v minulosti od Janouška a paktování s ním vždy distancoval.

kakamilek ( 31. ledna 2013 15:20 )

Pouze facku?Škoda,měl ho přetahnout po palici násadou od krumpáče.To v tom investigativním pořadu začne pan "předseda" rozplétat ty zlodějiny co s Bártou vymysleli?

vlaku ( 16. prosince 2012 22:44 )

Janoušek je mocnější jak odcházející Václav, zvaný magnet. Ani Topol na něj neměl. Vidíte, zas.raný číšník se svým podvodným a mafiánským životem dostal až do nejvyšších pater pražské Galerky. Opatřit právnický titul už bylo pro něj hračkou. Takoví dacani si koupí cokoliv a kohokoliv.

jarypadlo ( 16. prosince 2012 22:06 )

Žaloba na Janouška:Protože nepostřílel všechny své kamarády a zrádce města i státu,navrhujeme odsoudit k doživotí a bez odkladu!Jediná možnost snížení trestu je že dodatečně odstraní své spolupodnikatele.

hejhej ( 16. prosince 2012 20:01 )

Janoušek dal facku a sám by to ožralecké prase potřeboval řádně proplesknout.

Klausovka ( 16. prosince 2012 14:52 )

a hlavně teď Píkovou !! na tu nemá ani Nečas ani Klaus !! co nám ta děfka předvádí!!! zabít bestii!

Zobrazit celou diskusi