Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vražedkyně politika Vytopila: Uklidila si celu, umyla kosočtverce ze zdi!

Autor: Ondřej Požár, mokk - 
13. prosince 2012
05:01

Popravila politika Aleše Vytopila (†36) a dostala za to 15 let. Tak rozhodl soud. Teď bývalá prostitutka Radka Onderková-Pojerová (46) čeká na odvolací řízení. A jak si krátí dlouhou chvíli ve vězení? Třeba uklízením…

 V exkluzivním rozhovoru pro Blesk Onderková přiznala, že ve vazební věznici v Brně-Bohunicích přibrala. Kvůli antidepresivům. „Ale teď už tolik léků neberu, takže jsem zase trochu shodila,“ říká žena, jíž se i za mřížemi návštěvní místnosti draly z dekoltu žluté mikiny její ňadra.

Televize v cele

V cele na ženském oddělení žaláře má i televizi. „Tu mi zřejmě poslal bývalý muž Filip Onderka. Má kvůli mně asi výčitky. A nedávno jsem v cele umývala zdi, protože to tam byl samý sprostý výraz pro genitálie, zvláště kosočtverce. Tak jsem vzala houbičku a smývala nápisy na stěně,“ prozradila Onderková.

Ta se před loňským listopadovým zatčením živila privátním sexem a nemůže překousnout, že její exmanžel Onderka (38), odsouzený k 3,5 roku vězení za napomáhání k vraždě Vytopila, je od 23. listopadu volný. Soud ho totiž propustil, neboť ze zákona mohl být muž ve vazbě jen 12 měsíců.

Nemocná máma

Onderka se po propuštění skrývá na neznámém místě a nechce zatím s médii mluvit. A jeho exmanželka Pojerová se zatím užírá ve vězení.

„Trápí mě i to, že je moje sedmasedmdesátiletá maminka vážně nemocná a já jí nemůžu pomoct. Vzali jí kvůli rakovině kus tlustého střeva a ledvinu. Byla i na operaci srdci a má stimulátor. A teď ji čeká další operace,“ svěřila se se slzami v očích údajná vražedkyně.




zelena.karkulka ( 13. prosince 2012 19:57 )

A? Máme jí poslat pohlednici nebo peníze?

sores ( 13. prosince 2012 10:13 )

Teď má máslo na hlavě čubka vražedná, nakopala bych jí a ne televizi na cele! Co si o sobě myslí vrahové že snad budou umístěný v luxusu, h.ovno dělají, jen se nudí a čumí, do dolů s nima a makat, dobytkové zločinecký. Žádné slitování s nima, oni ho snad měli když vraždili???

rezacek ( 13. prosince 2012 09:25 )

Proč uklízí?!? To je blbá otázka. Přeci budou vánoce!!! To se všude gruntuje. A proč maže pí.. ze zdi? Protože tam namaluje to pánské, aby také něla pocit, že jí tam visí podobizna pana prezidenta, jako v každé škole.

pelagie ( 13. prosince 2012 08:53 )

pindá jak je líto, že má nemocnou matku a že s ní nemůže být .Ale přčipravit druhého člověka o život a fiknout mu palici to by jí šlo . Je to zrůda, co víc dodat , jen ať si basu pěkně užije..

andy83 ( 13. prosince 2012 08:35 )

o Nečasovi bývalý študent, neboť by mohl dopadnout jako Voříšek

Zobrazit celou diskusi