Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Josef Král, který měl být dnes po smrti, žije

12. prosince 2012
22:05

Tajemný Josef Král (56), který měl podle náhrobního kamene na jihlavském hřbitově 12.12. 2012 být po smrti, zatím žije. Svou údajnou smrt, či znovunarození dnes dokonce oslavoval.

Král, který pochází z Jihlavy, již dříve Blesk CZ informoval, že odejít z tohoto světa se zatím rozhodně ještě nechystá. Den s magickými čísly se rozhodl oslavit, přestože náhrobek na místě již není. Zmizel a s ním i malá deska se jménem jeho příbuzného Václava Partla. „S několika přáteli se posedíme dvanáctého od 12. hodin v jedné hospůdce u Jihlavy. Něco dobrého si dáme a rozhodně zazní symbolická píseň Náhrobní kámen od Petra Nováka,“ informoval Král.

V pondělí ani dnes však nezvedal telefon. Ozval se až večer. "Dopadlo to dobře. Jsem OK, snad mi to vydrží." Oslava, která byla nakonec v utajení před médii, prý dopadla výborně. "Bylo to setkání s přáteli. Zároveň se uskutečnilo jednání, pozval jsem totiž věřitele i dlužníky. Bylo nás několik desítek a s některými jsem se i dohodl. Dokonce jsem i složenkou uhradil soudu jeden poplatek. To abych udělal vstřícný krok," řekl král, který se netají tím, že je stíhán exekutory.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi