Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Blesk našel muže, který má 12. 12. 2012 zemřít: Nejprve boháč, teď dlužník. Pokus zmizet ze světa?

Rozhodně ještě neplánuji odejít z tohoto světa,“ řekl včera Blesku Josef Král, majitel hrobu s tajemným nápisem.
Rozhodně ještě neplánuji odejít z tohoto světa,“ řekl včera Blesku Josef Král, majitel hrobu s tajemným nápisem.  (Autor: Blesk - Slávka Červená, Jiří Čada)
Autor: Jiří Čada, Slávka Červená, lmk - 
20. listopadu 2012
19:07

Poprask vyvolal na jihlavském hřbitově jeden jediný náhrobek. Bylo na něm totiž vytesáno datum narození Josefa Krále 21.5. 1956, ale hlavně i datum jeho úmrtí: 12.12. 2012!!! Blesk muže, který ohlásil dopředu svou smrt nyní našel ve Zlíně.

„Rozhodně ještě neplánuji odejít z tohoto světa,“ řekl včera Blesku Josef Král, který nyní prý žije na severu Čech. Tvrdí, že nápis je snad žert, ale možná i výhrůžka. „Pocházím z Jihlavy a naše rodina hrob skutečně má, ale na jiném místě. Za ten hrob platím, ale za jiný ne,“ tvrdil Blesku Král.

Velkotrafikant

Policisté ale zjistili, že i druhý hrob, na kterém byl nalezen podivný nápis, patří Josefu Královi. Muži, který před lety skoupil v Jihlavě síť trafik a novinových stánků. Pak přišly velké dluhy a podnikatel musel z Vysočiny zmizet.

„Možná mě chce někdo zastrašit. Napadají mě tři lidé, kteří mě dluží větší finanční částky. Vyhýbají se mi a dluhy zpochybňují,“ hledal bývalý podnikatel vysvětlení. Přiznává, že sám má dluhy a trvalé bydliště na radnici v Kroměříži. „V Kroměříži jsem přišel o dům. Obtěžují mě exekutoři,“ uvedl Král. Náhrobní kámen s tajemným datem úmrtí 12.12. 2012 by tak mohl být i pokusem narýsovat tlustou čáru za jeho dosavadním životem.

Video  Náhrobní kámen Josefa Krále  - Blesk - Jiří Čada
Video se připravuje ...

Dohady

Policisté nyní pracují i s verzí, že náhrobní kámen se na hrob dostal poněkud předčasně. „Kdyby se na hřbitově objevil třeba až v půlce prosince mohl vytvořit pro dlužníky dojem, že bývalý podnikatel je po smrti,“ zdůraznil jeden z policistů s tím, že majitel hrobu si přitom mohl žít vesele dál. Muži zákona také nevylučují, že náhrobek si dal na hřbitov podnikatel sám.

Tento týden hrob Josefa Krále někdo v Jihlavě poničil. Zmizel i tajemný náhrobní kámen. „To se teď dovídám od vás, nevím o tom nic,“ dodal Král, který v úterý navštívil policisty v Uherském Hradišti, kde k celé záležitosti vypovídal.

Z hrobu Josefa Krále už tajemný náhrobek zmizel Z hrobu Josefa Krále už tajemný náhrobek zmizel | Blesk – Slávka Červená a Jiří Čada

zadnice ( 21. listopadu 2012 09:50 )

Jaké "normy" platí po "listopadu"??? Troubo!!!

jonynek ( 20. listopadu 2012 21:03 )

Hlasováním v anketě Android roku 2012 můžete vyhrát jeden z tabletů Nexus 7 a vítězné smartphony všech kategoriích http://www.androidroku.cz/?invite=6f6e573092b4799bd4419d99cbca72c8

sevilian ( 20. listopadu 2012 20:09 )

i když vlastně možná jste zaplatil V.i.p. u vesmírnílidé.cz tak to máte odlet 20. ale já letim 21. ale zato budu sedět u okénka mne slíbil asthar sheran

majojo ( 20. listopadu 2012 19:59 )

Stejně nekupuju stromeček - den sem, den tam.....

sevilian ( 20. listopadu 2012 19:54 )

dvacátého to máte vy my ostatní 21.

Zobrazit celou diskusi