Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Zemanův recept proti blbé náladě: Víc souložit, míň se mračit, to vám, lidi, musí stačit

Video se připravuje ...
Autor: red - 
29. listopadu 2012
05:01

Všech jedenáct prezidentských kandidátů dostalo od Blesku stejný úkol: Máte minutu na to, abyste jakkoliv zlepšili lidem náladu. Kamera, klapka, jedeme! Miloš Zeman měl přitom radu přímo od srdce.

Miloš Zeman (68)

Já bych poprosil všechny, kdo na to ještě mají, o tři věci: Zasaďte strom, postavte dům a zploďte syna nebo dceru, přičemž minimálně to plození je krásná povznášející činnost. To znamená, místo toho, abyste nadávali na blbou náladu, sami něco dělejte.

Jana Bobošíková (48)

Usmívejte se. Dělejte věci, které máte rádi. Buďte s lidmi, které máte rádi, a v žádném případě si nenechte zkazit náladu těmi, kteří vám nepřejí. Úplně kašlete na to, co o vás kdo říká a co si o vás kdo myslí. A hlavně – jděte za svými sny a nikdy, nikdy se nevzdávejte!

Video  Jana Bobošíková  - Blesk
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

doktorka6 ( 21. prosince 2012 08:56 )

To nám radí ten pravý, celá léta žil na samotě jako jezevec bez manželky a dcery. Chlastal, hulil jak fabrika a objímal stromy. Ten si o sexu může nechat tak jen zdát ! Ale jako namarád narcise ví jak čeřit vodu. Také jako ten co studoval a pracoval jako STATISTIK se domnívá, že statisticky by nám to mohlo k životu stačit! Chudáček, měl by se jít léčit. Nyní když kandiduje vytáhl na světlo boží svou dceru, protože jeho žena se s ním odmítá vystavovat...No já mám jasno: volím č.4 Táňu Fischerovou-je to ženská poctivá, čestná a má sociální cítění. Tomuhle pánovi jsme všichni u z.adku, ten si hřeje jen svoje EGO. Je mi ho fakt líto. www.pozitivnievoluce.cz TADY TO JE CESTA JAK ZMENIT STAV VECI pro nás pro lidi. Krásné svátky vánoční Vám všem a nedejte se oblbovat.

jaramila ( 29. listopadu 2012 11:46 )

S tvrdým /rozuměj Y / by jim to šlo líp!

jaramila ( 29. listopadu 2012 11:44 )

jaramila ( 29. listopadu 2012 11:43 )

gevi ( 29. listopadu 2012 11:35 )

Kdy jsme je za našeho života neměli?

Zobrazit celou diskusi