Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Do Česka míří Hilary Clinton: Kvůli Temelínu

Do Prahy přijede šéfka americké diplomacie Hillary Clinton, bude jednat o Temelínu
Do Prahy přijede šéfka americké diplomacie Hillary Clinton, bude jednat o Temelínu  (Autor: EPA)
Autor: ČTK, ljš - 
28. listopadu 2012
09:29

Nejdůležitější americká politička Hillary Clinton, přijede už v pondělí do Prahy. Chce tak podpořit americkou firmu Westinghouse v tendru na rozšíření Temelína.

Šéfka americké diplomacie Hillary Clinton přijede v pondělí na bleskovou návštěvu Prahy, aby podpořila firmu Westinghouse v tendru na rozšíření Jaderné elektrárny Temelín.

"Americká strana vychází z původního harmonogramu firmy ČEZ, podle kterého by mělo už v nejbližších měsících padnout předběžné rozhodnutí o výsledcích soutěže. Američané zřetelně posilují svoji aktivitu," uvedl pro Hospodářské noviny český diplomat, který je důvěrně seznámený s přípravou příjezdu ministryně Clintonové do Prahy.

Návštěva české metropole, kde by se měla Clinton zdržet čtyři až pět hodin, byla do jejího rozvrhu zařazena na poslední chvíli jako výraz důležitosti, kterou americká administrativa přikládá tendru na rozšíření Temelína, s největší pravděpodobností se setká s premiérem Petrem Nečasem.

marmat ( 28. listopadu 2012 15:54 )

Diskuze k Temelínu se dnes NEKONÁ !!! - jen k přirozením, fujarám,semenopolykačům,křečkům,"jako patolízalům"... Ale co bychom od dětí chtěli??????

pasadena ( 28. listopadu 2012 12:26 )

panasonic-Nastěnka krasavice byla,to její ségra byla hnuska!No prostě musíš na vánoce dávat pozor až budou zas dávat Mrazíka.Jinak Hillary je hnusná nejen na fotce.

panasonic ( 28. listopadu 2012 11:43 )

TO NASŤA- NASŤĚNKA JE KRASAVICE ale téhle i husa bát se musí !!

panasonic ( 28. listopadu 2012 11:41 )

To je MAMA KŘEČICE z KŘEČKOVA z KRTINCE v USA.

mirabelka43 ( 28. listopadu 2012 11:38 )

Co je to na fotce za KŘEČKA ???

Zobrazit celou diskusi