Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ve Sportce se hraje o čtvrt miliardy!

Ve sportce se htaje o pořádný balík peněz
Ve sportce se htaje o pořádný balík peněz  (Autor: profimedia.cz)
Autor: kyc - 
28. listopadu 2012
06:06

Neuvěřitelných čtvrt miliardy korun. Přesně o tolik se už dnes večer hraje ve Sportce! Pokud by někdo částku vyhrál, půjde o historicky nejvyšší výhru v loterii u nás.

Chcete zkusit štěstí a vsadit si? Je to jednoduché. „Pro získání Superjackpotu a prémie je třeba vsadit plnou sázenku, tedy deset sloupečků, se Šancí,“ prozradil mluvčí Sazky Václav Jalovecký s tím, že přesně se dnes hraje o 246 000 000 korun. „Pravděpodobnost získat tuto výhru je 1:69,91 milionům,“ dodal Jalovecký.

Pokud by někdo dnes večer čtvrt miliardy vyhrál, stal by se českým sázkařským rekordmanem. Zatím nejvyšší individuální výhru u nás totiž získal sázející v roce 2003, a to více než 112 milionů korun. Letošní nejvyšší výhra se pohybovala kolem 90 milionů korun.

Šanci mají ohnivá a vzdušná znamení!

Které znamení zvěrokruhu má šanci vyhrát pohádkovou výhru? Blesk se zeptal uznávaného astrologa Milana Gelnara. „Z mého pohledu se mi jeví, že výhra ještě asi nepadne, a pokud ano, tak pro možné vítězství mají nejlepší předpoklady znamení ohnivá nebo vzdušná,“ řekl. A jaká znamení tedy mají šanci? Mezi ohnivá patří Beran, Lev a Střelec, mezi vzdušná Váhy, Vodnář a Blíženci.

Zobrazit celou diskusi