Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Podivný nákup kláštera za 29 milionů: Na vládní slátaninu pověsili transparent

Autor: Jiří Krušina - 
19. listopadu 2012
13:59

Politici současných i minulých vlád se zpovídají na pražské kriminálce kvůli podivnému nákupu kláštera ve Vidnavě. Nespokojení občané mrtvý objekt označili transparentem.

Gross, Topolánek, Paroubek, Kalousek a další politici hodiny zpívali na policii, jak to bylo v roce 2008 s nákupem starého kněžského semináře ve Vidnavě pro vězeňskou službu.

Z objektu pořízeného za 29 milionů měl být původně detenční ústav. Objekt ale chátrá k nespokojenosti vidnavských obyvatel dál. „V poměru s velkými zlodějinami jde sice o drobnost, ale pro naše město vždy byla funkčnost kláštera důležitá kvůli pracovním místům. Teď nejsou ani peníze ani práce,“ řekl nespokojený obyvatel severomoravského městečka Kamil Filgas.

Právě Filgas s osmi kamarády je autorem obrovského transparentu. Ten umístili na plot kláštera. „Podobně by měly být označeny všechny neúspěšné projekty politiků, které jsme platili z našich peněz,“ dodal Filgas.

evelajn3 ( 19. listopadu 2012 14:43 )

spenatky ( 19. listopadu 2012 14:41 )

Ty moc chytrý nejsi, viď. Ale zlý jsi stopro, inu jako každý komouš. 

blamal ( 19. listopadu 2012 14:23 )

No, doufejme, že i z megačistého, ukňouraného "obětního beránka" téhle všehoschopné vlády, emeritního ministra a chudinku nebohou JUDr. Pospíšila s titulem z Plzně policie vytříská, co za tenhle další "kšeft století" dostal. Dobytek jeden.

Zobrazit celou diskusi