Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Topolánek na kongresu: ODS je potápějící se Titanik, jedu na tenis

Autor: mok - 
4. listopadu 2012
08:12

Sobotní kongres se neobešel ani bez projevu Mirka Topolánka, který hned na úvod přirovnal ODS k Titanicu a zarecitoval píseň Jarka Nohavici. Po skončení ale pospíchal do Prahy na tenisový FedCup a velmi jej mrzelo, že nestihl začátek.

I expremiér Mirek Topolánek vystoupil se svým projevem na kongresu ODS. Optimistický ale příliš nebyl. Hned na úvod totiž přirovnal stranu k Titanicu. "Obávám se ale, že Václav Klaus taky nikam nekandidoval, nebude si přece kupovat lístek na Titanic," řekl Topolánek.

Pak ve své řeči pokračoval a dokonce chtěl i zpívat. To si ale naštěstí rozmyslel, a tak začal recitovat píseň od Jarka Nohavici. "Skončilo léto s Topolem, je tady podzim s Jiřím, studený vítr nad polem hraje si s bílým chmýřím, ještě si v slunci zaplavem, dáme si vodku dvojitou a pak po zimě s Václavem přijde jaro s Vojtou," zarecitoval.

Kongres ale Topolánkovi zhatil plány. V Praze se totiž odehrával tenisový FedCup a expremiér nestihl začátek. „Je mi líto, že jsem prošvihl první zápas, snad stihnu aspoň druhý…“ postěžoval si.

evita2 ( 4. listopadu 2012 21:35 )

Burana bych ještě brala, ale ne zloděje. Podle všeho to vypadá, že jel s Dalíkem v těch jeho špinavostech.

rumovapalice ( 4. listopadu 2012 17:43 )

pustili ho tam proto, páč má nejvetší kulky, tzv guĺe,,,

gevi ( 4. listopadu 2012 16:18 )

S tím Tolopánkem jste fakt vtipnej. Ha ha ha.

gevi ( 4. listopadu 2012 16:16 )

ODS se skutečně potápí a chybí jí sebezáchovné instinkty. Ovšem k tomu potápění notně přispěl Topolánek sám. Já, když jsem slyšel slova "chlap s gulama" a dalších pár perel, okamžitě jsem přestal uvažovat o volbě strany, která má v čele takového burana. Možná pár primitivnějších voličů přivedl, ale mnohem více jich odradil.

pepazdp ( 4. listopadu 2012 14:23 )

Od týhle politický mrtvoly to fááááákt sedí

Zobrazit celou diskusi