Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Masožrouti? Ne, Češi kradli v Rakousku maso za 1,5 milionu k prodeji

Češi kradli v Rakousku maso, které pak prodávali v Česku
Češi kradli v Rakousku maso, které pak prodávali v Česku  (Autor: Reuters - ilustrační foto)
Autor: shp, ČTK - 
12. listopadu 2012
08:00

Že by měli takový hlad? Ale kdeže! Dvojice českých lupičů (33 a 54) okrádala svého zaměstnavatele v Rakousku o maso, které pak prodávali hostincům. I na území České republiky!

Muži pracovali od roku 2009 poblíž severorakouské obce Perg u firmy dodávající maso. Z něj podle rakouských úřadů vybírali zvláště cenné kusy, které pak prodávali několika hostincům v Čechách. Celkem prý odcizili několik tun masa.

Maso dováželi do Čech

Dvojice, která byla zatčena 9. října a je momentálně ve vazbě, maso kradla z chladících místností. Po skončení pracovní doby prý muži svou kořist, která většinou vážila kolem 100 kilo, zabalili do pytlů, vynesli ven a přehodili přes plot. Pak ji naložili do auta a dovezli do Čech.

sores ( 18. července 2016 11:42 )

Vážení, příklady táhnou! A ty nám dávají naši korupční politici. V našem zlodějském buranově pod názvem Česko pokud bude tak nízká život.úroveň jaká je bude se krást čím dál více!!! Divím se, že i mistři v TN řeknou že máme nejnižší platy a důchody oproti Německu a Rakousku, Švýcarsku, Anglii atd.To máme a o hodně, takže, kdo nekrade okrádá rodinu.

12356 ( 12. listopadu 2012 18:23 )

klotilda tak tuhle statistiku bych chtela videt, dej odkaz ze ktereho cerpas, ale asi tezko sem das nejaky odkaz, protoze neco takoveho neexistuje to za prve a ja osobne si myslim, ze nejvetsi zlodeji v Evrope jsou Polaci, druhe misto Cesi a treti misto drzi Rusaci..

12356 ( 12. listopadu 2012 18:20 )

Proc by enriko mluvil z vlastni zkusenosti. Za socialismu se vsude, ve skolnich jidelnach, v zavodnich jidelnach, ve vysokoskolskych menzach, tam kradly kucharky, ktere tahaly plne tasky nakradeneho zbozi, v nemocnicich zase brali doktori uplatky, zednici kradli na stavbach, urednici nedodrzovali pracovni dobu,v patek v poledne se uz nikde neuradovalo, vsichni jeli na svoje chaty, ktere byly z nakradeneho materialu, vykradaly se vagony, vekslovalo se o 106, do hospod se chodili s vedomim, ze pivo nikdy nebylo na "carku" zelinari kradli, reznici kradli,JZDaci kradli, proste kazdy kdo mel nejakym zpusobem ukrast neco ze spolecneho talire, tak si nabral a ze si u spolecneho koryta zvlast pomplaskavali kadrove rezervya pohlavari je vic jak jasne. Kdo tohle popira, tak je bud jeden z nich a nebo je mentalne retardovanej. A statni dluh byl tak vysoky, ze papalasum nezbyvalo nic jineho nez na ten slavne "vybojovany" "89 pristoupit. Republika byla totiz skoro vyzrana a vykradena ....

aanitaa ( 12. listopadu 2012 14:12 )

kdyby komousi tolik nekradli tak se nemuseli zpravovat fasady na domech po druhe svetove valce v devadesatych letech. (40 let po valce)

aanitaa ( 12. listopadu 2012 11:57 )

Z KOMOUSU

Zobrazit celou diskusi