Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tragický rally závod smrti: Kdo mohl za nehodu?

Autor: INT, mok - 
11. listopadu 2012
13:16

Pláč, smutek a beznaděj...Takové pocity vyvolal sobotní závod rally u Uherského Brodu. Jeden z vozů totiž vyjel z trati a vletěl přímo mezi diváky. Na místě zůstaly čtyři mrtvé dívky. Co nehodu způsobilo? Mohl za to řidič nebo mu vběhla dívka do cesty? To by mohl ujasnit záznam z kamery, která byla umístěná v jiném voze..

Sobotní tragická nehoda při rally závodech vzala mnohým dech. Během malé chvíle se totiž stala osudnou čtyřem dívkám, které stály mezi diváky. Oběťmi jsou i sestry Klárka (†7) a Beata (†18).

Tragická událost vyvolává mnoho otázek. Proč se nehoda stala a kdo za ni mohl? Policie zatím vyšetřuje zda řididč nezvládl řízení nebo byla na vině technická závada. „Řidiči vozu se nic nestalo. Vyšetřujeme, že nemusel zvládnout řízení. V úvahu ale musíme také brát technickou závadu,“ řekla Blesku mluvčí zlínské policie Jana Macalíková.

Mezi lidmi ale koluje ještě jiná verze. Za nehodu údajně mohla holčička, která vběhla vozidlu do cesty. Řidič se pak snažil situaci zachránit a strhl řízení, bohužel vjel do diváků.

Jak se tragická nehoda stala ujasní až policie. Ta má k dispozici záznam z kamery, která byla umístěná v jiném voze. Automobil projížděl místem chvíli přetím, než k tragédii došlo.

shutr ( 12. listopadu 2012 20:55 )

http://www.youtube.com/watch?v=9Q5mXXqPtXM Myslíte, že to tenkrát bylo nebezpečné??? Já myslím, že ne, protože tam chodili FANDOVÉ a né DIVÁCI

tipr ( 12. listopadu 2012 15:06 )

Pro - aby se ty zavody nekonaly , to je preci jasna vec ....

tipr ( 12. listopadu 2012 15:04 )

tipr ( 12. listopadu 2012 15:03 )

A s tvym tatou !

aanitaa ( 11. listopadu 2012 19:28 )

ano to bude nejlepsi reseni , protoze tvoje super overeny informace se nedaji cist

Zobrazit celou diskusi