Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pedofilní skandál v Británii pokračuje: Děti prý zneužíval i politik!

Steve Messham tvrdí, že když byl malý, zneužil ho přední politik
Steve Messham tvrdí, že když byl malý, zneužil ho přední politik  (Autor: INT, Youtube)
Autor: simao, ČTK - 
5. listopadu 2012
22:28

Ve Velké Británii ještě neutichl pedofilní skandál kolem někdejšího moderátora BBC Jimmyho Savila a už to vypadá, že se rýsuje další. Ve Walesu se měl zneužívání dětí dopouštět na přelomu 70. a 80. let jistý politik z řad konzervativců. Tvrdí to alespoň jeho dnes již dospělá oběť.

Předmětem vyšetřování byla tahle aféra již v 90. letech. A rozhodně se nejednalo o nic malého. Zataženy do ní totiž měly být desítky pracovníků pečovatelských dětských domovů, kteří se měli v severním Walesu podílet na sexuálním obtěžování mladistvých.

Do vězení tehdy putoval zástupce ředitele jednoho z těchto domovů. Na 10 let. Vyšetřovatelé dlouho pátrali po organizované skupině pedofilů, nenašli však dostatek důkazů.

Nyní se ale, po dlouhých letech mlčení, rozhodl promluvit jeden ze zneužívaných. Steve Messham televizi BBC sdělil, že děti využívala skupina vysoce postavených pedofilů! Kvůli silnému nátlaku však prý nemohl mluvit.

Mezi úchyly měl být i tehdejší přední politik konzervativní strany, vedené v té době "železnou lady" Margaret Thatcher. Jeho jméno se však zatím tají, vyšetřování bude totiž obnoveno.

Sám britský premiér, konzervativec David Cameron se chystá tomuhle obvinění podívat na zoubek. Dnes totiž nařídil prošetřit rýsující se pedofilní skandál. "Tato obvinění jsou opravdu hrozivá a nesmějí zůstat viset ve vzduchu," citovala Camerona BBC, ve které však v minulosti působil jiný pedofil, nechvalně známý moderátor Jimmy Savile.

palko1961 ( 5. listopadu 2012 23:21 )

Nejvetsi skupina pedofilu na metr ctverecny je Necasova vlada. Ti vymr.dali celou republiku.

Zobrazit celou diskusi