Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pedofilní moderátor BBC: Jeho nejmladší oběti bylo teprve 8 let!

Autor: shp - 
5. listopadu 2012
12:38

Skandál kolem pedofilního moderátora BBC Jimmyho Savila (†84), jehož zvrhlé chování kryla sama televizní stanice, je stále děsivější a furt se rozrůstá o nové informace. Další jeho oběť vypověděla, že ji moderátor zneužil, když jí bylo teprve osm let.

Žena, která nechce být jmenována, vypověděla, že ji zvrácený Savile zneužil v roce 1986. Tehdy ležela v nemocnici Stoke Mandeville, kde se zotavovala po operaci. Moderátor Savile tam chodil rozveselovat děti, protože byl známou tváří populární hitparády Top of The Pops. Zároveň nemocnici platil vysoké peníze, údajně jako podporu. A toho nechutně zneužíval.

Policie už vyšetřuje 29 lidí z BBC

„Byla to malá dívka, která nastoupila do nemocnice kvůli léčbě a odešla z ní jako oběť zneužívání. Měla být chráněna,“ řekla právnička Liz Dux, která ženu zastupuje. Stejně jako dalších 35 obětí nechutného Savila. Policie v současnosti vyšetřuje celkem 29 lidí z BBC, kteří měli se zneužíváním moderátora spojitost. Hovoří se o tom, že někteří zaměstnanci televize také zneužívali děti. Savile má na kontě celkem 300 obětí.

martinsk ( 5. listopadu 2012 23:28 )

V Anglicku su schopny spravit kastraciu aj bezplatne?? alebo sa mu nato treba zlozit ???

DBBS ( 5. listopadu 2012 13:34 )

Tomu šmejdovi už nikdo nic neudělá, ale odsoudit ty bastardy co ho celou dobu kryly a věděli o tom, tak ty bych zavřel na doživotí !!!

marie60 ( 5. listopadu 2012 12:58 )

Tohle měli propírat, když ta zrůda v lidské podobě ještě žila, aby si užil ostudy.Ti gauneři z televize by měli být také souzeni, pokud to o něm věděli.I oni vlastně zneužívali mladinká děvčata.Plivla bych ji s chutí do ksichtu.

Zobrazit celou diskusi