Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Odpůrci Fischera se mu snaží vysát konto: Zasílají haléřové dary

Autor: mok - 
3. listopadu 2012
13:26

Odpůrci Jana Fischera se rozhodli bojovat dost kuriózním způsobem. Snaží se mu vysát konto! Na transparentní účet pro sponzory tak zasílají peníze v řádech haléřů, samotný poplatek za příchozí platbu je ale sedm korun.

 "Když všichni odpůrci pošleme po 1 Kč, odčerpáme Fisherovi všechny peníze na účtu! Hurá!" Taková výzva se objevila na transparentním účtu pro sponzory Jana Fishera, kterou napsal jistý pan Jan Šulc. Bohužel asi bude zklamaný.

Jeho plán totiž nevyšel. Ačkoliv se našlo pár odpůrců, kteří na konto zaslali směšnou částku, banka poplatky po Fischerovi žádat nebude.

"V případě, kdy je jasné, že příchozí platba má poškodit majitele účtu, tak poplatky neúčtujeme. Je to normální postup u všech našich klientů, pokud něco takového zjistíme. Tudíž podobná aktivita je zcela zbytečná," řekl iDNES.cz mluvčí Raiffeisenbank Tomáš Kofroň.

 

 

 

lunatic ( 4. listopadu 2012 18:20 )

 At' MÍR dál zůstává s touto krajinou,zloba,závist,žášt'- ty at' pominou,navždy pominou;ted',když tvá ztracená vláda věcí tvých k tobě se navrátí ... lide navrátí

bome ( 4. listopadu 2012 17:14 )

Naopak, jen ti kterym konecne zalezi na nasi krasne vlasti, se konecne postavi proti globalizatorum, EU a tem smradlosskym bankam a budou konecne nacionaliste, kterym zalezi na ceske veci, na nasi vlajce na ceske korune a na rodine, kterou tvori muz a zena a ne dve teple kostata. Ty jsi jen vedlejsi produkt...vyrobni zmetek, beznazor, necech..jak rikaval arcirednar Havel.. svetoobcan, tak jim bud a neser se mezi vlastence

bome ( 4. listopadu 2012 17:09 )

Ty muzes drzet tak akorat kozu za ocas, kaspare...

bome ( 4. listopadu 2012 17:06 )

nech si sve myty o plynu a sesti milionech, nejvetsi lez co je svet svetem, jen pro to aby ozebracovali celou zemekouli na reparacich do dnes a vytvorili si pomyslnou nadrazenost v naduzivani teto planety..

bome ( 4. listopadu 2012 17:04 )

Tak za prve jsem chlap a za druhe nevim co ti prijde rasistickeho na tom ze nekoho oznacim za zida, navic kdyz zid je, nebo ti uz jen zminla o techto nemyjsech prijde rasisticka? Chapal bych tve rozhorceni, kdybych chtel zde nekoho treby zabijet, ale to se nestalo. Mas zjevne pomyleny na zor na pana Azraela Fischera a neco si nastuduj o tom co delal jak skodil nasi vlasti a jake ma plany. Lepsi zeman ozrala ale nacionalista, nez zidovsky globalizator a loutka zidovskych bonkovnich domu. A navic mam doma barevnou televizi, tak jiste chapes, ze nemohu byt rasistou...

Zobrazit celou diskusi