Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Šokující záběry: Šílený řidič smetl kočárek, holčička (2) letěla vzduchem

Autor: šim - 
21. října 2012
09:21

Záběry z kamer přinášejí svědectví o řádění šíleného řidiče z velšského Cardiffu, který na své zběsilé jízdě městem zabil jednu ženu a 14 lidí zranil. Dodávkou smetl také rodiče s kočárkem, v němž vezli dvouletou dcerku. Náraz dítě katapultoval do vzduchu.

Manželé Adam (23) a Annie (22) byli na procházce se svou dcerou Amelií May. Šli klidně po chodníku, když se k nim přiřítila dodávka řízená šílencem. Vybral si je za terč a bezohledně do mladého páru, který před sebou tlačil kočárek, najel.

Náraz vymrštil dvouletou holčičku do vzduchu. Duchapřítomný otec naštěstí okamžitě zareagoval a dcerku zachytil. Děvčátko utrpělo lehká zranění v obličeji, Adamovi se také nic nestalo. Annie však byla dodávkou odmrštěna několik metrů. Do nemocnice byla převezena se zlomenou nohou.

Řidič podle všeho jednal úmyslně a tato nehoda ho v jeho jízdě nezastavila. Z místa odjel a pokračoval dál městem. Jen o pár minut později srazil matku tří dětí Karinu Menzies (†32), která tolik štěstí jako tato rodina neměla. Srazil ji nedaleko jejího bydliště, když s roční dcerkou vedla druhou dceru Ellie (8) ze školy domů. Obě děvčátka byla také zraněna, jsou však mimo ohrožení života. Jejich maminka Karina zemřela v nemocnici.

Šílený řidič najel také do Kariny (32), která s kočárkem vedla svou dceru ze školy. Zemřela Šílený řidič najel také do Kariny (32), která s kočárkem vedla svou dceru ze školy. Zemřela | internet

Deník Daily Mail uvedl, že Karina měla ještě třetí dítě (10), které je od narození postižené. V současné chvíli je na vysněných prázdninách v Disneylandu na Floridě a o smrti své matky ještě neví.

Půlhodinová jízda šíleného řidiče trvala dlouhých 5 kilometrů. Kromě Kariny, kterou zabil, zranil 14 lidí, z nichž je 7 dětí. Dva zranění navíc bojují o život.

Policie, která dodávku zadržela na kraji města, oznámila, že řidičem je 31letý muž. Okamžitě byl vzatý do vazby a nyní čeká  na obvinění. O motivu jeho šíleného činu úřady zatím mlčí.

welcomet ( 21. října 2012 23:40 )

Mě osobně je to uplně u ***e, jestli chcípne.

mirkaholkankova ( 21. října 2012 18:45 )

Ahoj. Toto me dnes nadzvedlo ze zidle, a ze jsem uz lecos videla :p www.Cervena-Cerna.cz - Zkousim, hraju si s tim a zatim paradicka Znate?

marie60 ( 21. října 2012 13:25 )

Poliši měli toho grázla hned na místě odstřelit, jak prašivého psa.

DBBS ( 21. října 2012 12:29 )

To jsou ty záběry tak šokující že je ani neukážete ? nebo jsem je viděl a mám takovej šok že jsem na to zapoměl

pupinka77 ( 21. října 2012 09:55 )

ne že bych chtěla něco z toho vidět, ale kde jsou ty šokující záběry? ...

Zobrazit celou diskusi