Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ženich-paroháč: Nevěsta mu utekla se svědkem hned po obřadu

Nevěsta utekla ženichovi těsně po obřadu - ilustrační foto
Nevěsta utekla ženichovi těsně po obřadu - ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: šim, ČTK - 
12. října 2012
11:30

Jako v nějaké balkánské komedii si nedávno připadal jeden nešťastný novomanžel ve středosrbském městě Čačak. Krátce po obřadu totiž nachytal svou ženu v objetí svého vlastního přítele, kterého si vybral za svědka.

"Milí hosté, vezměte si prosím zpátky své dary a běžte domů. Nevěsta mi totiž právě utekla," oznámil podle serveru novosti.rs překvapeným svatebčanům přímo na hostině.

Svatba přitom zprvu probíhala naprosto normálně, obřad ani začátek hodování nevybočovaly z místních zvyklostí. Pak se ale nevěsta odešla převléknout a když se dlouho nevracela, vydal se ji novomanžel hledat. "Otevřel dveře pokoje a našel novomanželku v posteli se svým vlastním svědkem. A velmi se k sobě měli," popsal scénku jeden ze svatebních hostů.

Překvapený ženich povedený páreček vyhodil z restaurace a veselí rázně ukončil. Slavnostní večeři, kterou přitom číšníci ani nestačili roznést, ale musel nebohý hostitel přesto zaplatit, uzavírá server.

radekfilosof ( 12. října 2012 17:28 )

Nechci nikoho moralisovat.Zdá se ovše, že seš záludnej svinák

sugic ( 12. října 2012 14:20 )

S jednou takovou mrškou jsem se setkal cca před dvaceti lety. Jela nás banda kluků lyžovat na týden na chalupu.Řeklo se bez bab. Ale jeden si tu svou vzal s sebou.Byla moc hezká a bál se ji nechat doma samotnou. Co kdyby něco, že? Za celý týden mu nedala, protože prý má menstruaci ale dala VŠEM nám ostatním, některým i dvakrát či třikrát, žádnou totiž neměla Zlatý mládí

kalnormin1 ( 12. října 2012 13:56 )

Nic lepšího ženicha potkat nemohlo. S výhledem na budoucnost s takovou k..vou by ho nic dobrého nečekalo.

Zobrazit celou diskusi