Ještě donedávna se Laurinová ukazovala ve společnosti s Kameníkem. Už delší dobu se objevuje sama nebo s dcerou Valentýnkou, kterou má s Pepou Vojtkem. Znamená to konec vztahu s Kameníkem?

Dělají mrtvé brouky

Dělají mrtvé brouky Jak Sabina, tak Karel se obrnili hradbou mlčení. Jediný, kdo rozchod nepřímo potvrdil, je Sabinin otec. „Nezlobte se, ale nechci se k ničemu vyjadřovat. Jestli chcete položit někomu otázku, tak se zeptejte těch, kterých se to týká,“ řekl Blesku režisér František Laurin.

Telefonáty Blesku nechává Laurinová vyzvánět a neodpovídá ani na přímé dotazy po SMS. A to taky o něčem svědčí. Podobný postoj k tomu zaujal i Kameník, který pracuje jako primář na stomatologii pražské Thomayerovy nemocnice. „Pan primář vám vzkazuje, že na vás nemá čas. A že si s tím máte dělat, co chcete,“ sdělila do telefonu jeho zdravotní sestra.

Krize trvá delší dobu

Už začátkem léta herečka naznačila, že s Kameníkem do budoucna žádné plány nemá. Když se jí Blesk zeptal, co bude dělat o prázdninách, o jejím partnerovi nepadlo ani slovo. „Budu s Valentýnkou cestovat.“ Na přímou otázku, zda je ve vztahu s Kameníkem v pořádku, řekla stroze: „Nechci vám odpovídat vůbec nijak. Chci rodině zachovat klid.“ Herečka se stomatologem, který kvůli ní opustil ženu a dvě děti, žila ve společné domácnosti pět let. Dvakrát už dokonce měli naplánovanou svatbu, ale vždy ji v tichosti zrušili.

Co dělá špatně?

Proč Sabina nemá štěstí na muže a nikdo z jejích vyvolených ji ještě nedovedl k oltáři? „Je to sice pro muže éterická a přitažlivá bytost. Když ji ale pořádně poznají, zjistí, že je to prázdná nádoba, se kterou si nemají co říct. Že chce být jen pořád dokonalá, bez jediné chybičky,“ shodují se lidé z jejího okolí.

Fotogalerie
7 fotografií