Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Vdaná matka (33) měla sex s bratry (15 a 17): Neví, s kým otěhotněla

Roundill udržovala poměr se dvěma nezletilými bratry (15 a 17)
Roundill udržovala poměr se dvěma nezletilými bratry (15 a 17)  (Autor: profimedia.cz)
Autor: Ladislav Leimer - 
11. října 2012
14:48

Britka Louise Roundill (33) několikrát zkouřila marihuanou teprve patnáctiletého chlapce, posílala mu nahé MMS a nakonec s ním měla styk. Stejný poměr měla i s jeho bratrem (17). Když otěhotněla, nevěděla s kým...

Louise Roundill z britského Hullu si s věrností příliš hlavu nelámala. Nevadilo jí, že je vdaná a s manželem má tři děti. Toužila po zajíčcích, a tak se seznámila s teprve patnáctiletým chlapcem, se kterým začala udržovat intimní styk. Bombardovala ho milostnými SMS, i erotickými MMS a začala mu dokonce shánět drogy.

Vztah udržovali déle než rok

Roundill u soudu tvrdila, že nevěděla, kolik chlapci je. „Hned při první příležitosti měli sex. Nevěděla, že mu je 15 let, ale jakmile to zjistila, akceptovala to a poměr s ním udržovala i nadále,“ řekla u soudu žalobkyně Jharna Jobes. „Scházeli se a jezdili do Hessle Foreshore, kde měli sex v autě. Jejich vztah pokračoval, i když mu bylo už 16 let,“ dodala.

Raději šla na potrat

Aby toho nebylo málo, sexuální vztah začala udržovat i s jeho o dva roky starším bratrem. Svému mladšímu milenci pak prozradila, že otěhotněla, ale neví s kým. Starší se s ní rozešel. Nakonec se rozhodla pro potrat. „Prožívala těžké časy. Finančně na tom byla špatně a její manželství bylo v troskách,“ hájila Roundill u soudu obhájkyně Charlotte Baines. Ženu soud odsoudil na 9 měsíců podmíněně poté, co přiznala, že měla sex s nezletilým a sháněla mu drogy. Deset let také musí docházet na kurzy sexuálních delikventů.

zelena.karkulka ( 11. října 2012 23:53 )

já taky

brekekesalami ( 11. října 2012 22:10 )

podle titulku jsem myslela, že to byli její bratři

ixtlil ( 11. října 2012 21:51 )

opravuji se, až když je mladému člověku 16 let a jeden den, smí se pomilovat s kýmkoliv nad tento věk v podivné zemi UK

ixtlil ( 11. října 2012 21:46 )

Dobrý den,cosi zde nesedí. Předpokládám, že i v UK , když je mladému člověku 15 let a jeden den, ta se smí pomilovat s jakýmkoliv 15 plus letým a určitě není zákon napsán tak, že člověk ve věu 15 let plus až 18let minus se smí pomilovat jen s podobným v tomto rozmezí. Takže u nás naštěstí tato hloupost není a ve Španělsku a Holandsu se smí mladý člověk pomilovt doonce když mu je 13 let a jeden den s kýmkoliv nad tento věk. Takže když se budou chtít dva lidé 13 plus a 18 plus, mohou zajet do Španělska a nikdo nic nenadělá. Jedině kdyby to někdo nahlásil v ČR , ale jelikož to není na území ČR , tak by to nebylo stíhatelné a navíc v důkazní nouzi .V přípdě rozdílných národností již vůbec nikoliv . Takže UK je podivná země, kde dělají devianta účelově ve věci, jež není trestná .

jahodove_ticho ( 11. října 2012 21:02 )

Na zaučení dobrá, ale jak ho to mohlo bavit celej rok..???

Zobrazit celou diskusi