Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Rána pro zakázanou lásku učitele (30) a žačky (15): Odvedli ho do vězení, dívku k matce

Autor: simao, INT - 
5. října 2012
21:14

Utekli spolu do Francie, kde je však po několika dnech odhalili a dopadli. Románku anglického učitele Jeremyho Forresta (30) a jeho žačky Megan Stammers (15) však úřady nepřály. Učitel skončil ve vězení, dívku již převezli domů k matce. 

Když kontroverzní milence, učitele s jeho žačkou, zadrželi v Bordeaux, dostala velká a zakázaná láska těžký direkt. Patnáctiletou Megan odvezlo letadlo do Anglie za matkou, jejího učitele matematiky Jeremyho odvedli v poutech a teď kouká namísto na svou milou do bílé zdi vězeňské cely.

Otčím Megan se nechal slyšet, že rodina je v sedmém nebi, že se školačka vrátila domů v pořádku. Měli o ní pořádný strach.

Jako Bonnie a Clyde

Cestovali ppod falešnými doklady. Jeremy na ten svůj pronajal dvouhvězdičkový hotel a s vymyšleným životopisem se také pokusil získat práci v restauraci.

"Vypadala podstatně mladší než on, ale ne na 15," sdělil provozní restaurace. "Seděli v rohu a měli pití, pivo Guinness. On vypadal trochu rozpačitě. Jednali divně, nervózně, drželi se těsně u sebe. Vypadali jako Bonnie a Clyde," řekl pro Telegraph.

Učitele, který se do školačky zamiloval, opustil kvůli dívce svou pohlednou manželku Emily (31). Byl však na něj vydán mezinárodní zatykač. Obvinění je jasné - podezření z únosu dítěte. I on se však brzy vrátí za La Manche. Francouzský soud schválil jeho vydání. Hrozí mu pět let vězení.

Převezou ho do Anglie: Bude jí blíž

Učitelův právník však prohlásil, že se Jeremy stále těžko srovnává s tím, že by měl být mezi ním a Megan konec. Na převezení zpět na britské ostrovy se prý těší. "Bude blíž té, kterou miluje," říká právník Daiel Lalanne a svého klienta se zastává: "Jeremy Forrest není úchyl. Je to pouze příběh o lásce a vášni... a věřím, že nikdy neskončí."

"Neudělal jsem nic špatné - kromě toho, že jsem se zamiloval," hájí se učitel. Do Francie prý utekli kvůli tomu, že doufali, že tahle země spíše pochopí jejich vztah. A chtěli se zde zdržet v utajení do příštího roku, než Megan nabyde podle anglického práva zletilosti. Francouzští vyšetřovatelé však soucit neprojevili. Počká teď Megan na svého milého, než vyleze z basy?

rumovapalice ( 6. října 2012 17:38 )

mně kluk lízal ve dvanácti a ve třinácti jsem píchala

bejsbolman ( 6. října 2012 10:39 )

trapný pokrytecký divadlo moralistů,patnáctka je plně zodpovědná za svojí frndu a komu ji pujčí nebo roztáhne,tak at zavřou za mříže její frndu.

cujevuxo ( 6. října 2012 07:31 )

,,,patnáctiletá holka není žádný děcko a občas se stane, že lidé nejednají podle přesně vymezených zákonů, nevím proč by se nemohli tihle dva do sebe zamilovat a jestliže vezmu celou věc v širším kontextu, dojdu k tomu, že nijak nepřekročili rámec existence a jednání homo sapiens, totiž přežití rodu,,,,tvůj příspěvek považuji za zbytečně moralizující, poznámku o mozku pak za zcela mimo mísu

catherin4 ( 6. října 2012 00:55 )

Ze to decko nemalo rozum sa da chapat, ale 30rocny chlap sa takto sprava? A kde si myslel ze je, v nejakom filme? Nema ani trocha rozumu ked si myslel, ze ho nikdy nechytia! Ak tak hrozne chcel, mohol na nu cakat rok a zatial sa mohli aspon obcas potajme stretavat. Teraz, ked ho odsudia na 5 rokov sa neuvidia podstatne dlhsie a neverim, ze na neho bude cakat. A ked s nou usiel, zobral ju aj zo skoly, to by sa jej fakt uzasne zilo so zakladnym vzdelanim. Hraju to na uzasnu romanticku lasku ale mozog nemaju ani jeden!

Zobrazit celou diskusi