Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kamarád atentátníka Vondrouše: Pavel plánoval vystřílet poslance!

Autor: Jan Doležal, simao.k - 
1. října 2012
11:32

Tak tohle je vskutku šokující svědectví o atentátníkovi na Václava Klause! Pavel Vondrouš (26) podle svého kamaráda tvrdil, že kdyby měl bouchačku, vystřílí celou Sněmovnu.

V pátek na svatého Václava zaútočil na hlavu státu. Nečekaně. Jeho akci nezachytila ani prezidentova ochranka, kterou tak dokonale ztrapnil.

Přikradl se zcela nepozorován k prezidentovi a několikrát zmáčkl spoušť. Nestřílel naštěstí ostrými, jen kuličkami z airsoftové napodobeniny "čezety", tedy pistole ČZ 75. Poté v poklidu odkráčel a zadrželi ho až po několika minutách. Nyní je obviněn z výtržnictví a hrozí mu 2 roky vězení.

Nevypadá však, že by svého činu nějak litoval. Myšlenka spáchat atentát na prezidenta hlodala ve Vondroušově hlavě podle všeho dlouho. A mohlo být ještě hůř!

„Už před rokem mi říkal, že kdyby měl bouchačku, tak půjde do Sněmovny a všechno tam vystřílí. Že si naši politici nic jiného nezaslouží,“ svěřil se deníku Aha! muž, který s atentátníkem dlouhá léta kamarádí.

Vondrouš tvrdil, že pak by ho všichni obdivovali. „Já jsem se smál a nevěřil jsem tomu. Pavel toho vždycky hodně napovídal. Když jsem se ale dozvěděl, co se stalo, běhal mi mráz po zádech,“ dodal atentátníkův kamarád.

wojtylak ( 3. října 2012 15:04 )

 pan Vondrouš se z kapitalistickýho lágru jen tak nedostane.

mnpv ( 1. října 2012 17:34 )

Určitě kolem sebe nemám idioty, kteří se o sebe neumí postarat a hází vinu na vládu a prezidenta. Jestliže nemáte vzdělání a ještě k tomu se vám nechce dělat, bohužel budete se mít všude na světě blbě. Mnohem hůř jak lidé, kteří něco umí.

mnpv ( 1. října 2012 17:30 )

jj, přesně

mnpv ( 1. října 2012 17:29 )

jj

mnpv ( 1. října 2012 17:28 )

jj souhlasím

Zobrazit celou diskusi