Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Tragédie v Anglii: Catherine (†23) našli hasiči v ohořelém autě

Catherine byla velmi oblíbená a vždy se usmívala. Hasiči ji bohužel našli mrtvou v ohořelém autě
Catherine byla velmi oblíbená a vždy se usmívala. Hasiči ji bohužel našli mrtvou v ohořelém autě  (Autor: Facebook.com)
Autor: mok - 
13. září 2012
23:04

Rodina teprve třiadvacetileté Catherine Wells-Burr truchlí. Tělo jejich dcerky totiž našli hasiči časně ráno v ohořelém automobilu. Vyšetřovatelé jsou z tragické události opravdu šokovaní a snaží se ze všech sil vypátrat pachatele. Informací a svědků mají ale zatím opravdu málo.

Catherine čerstvě dostudovala obchodní management a měla celkem slušně rozjetou kariéru. Teď je ale všemu konec. Vždy usměvavou dívku totiž našli hasiči kousek od města Somerset, Anglie, v ohořelém autě.

Tragická událost zasáhla nejen příbuzné a okolí, ale i vyšetřovatelé. Ti se momentálně snaží ze všech sil dopátrat pachatele, který má hrozný čin na svědomí. Zatím bohužel bez úspěchu.

Policie se opírá o spekulace, že by vražda mladé Catherine mohla být plánovaná, a tak se snaží nahlédnout do jejího soukromého života.

Vrchní inspektor Simon Crips proto žádá, aby se všichni, kteří dívku znají nebo dokonce byli svědky tragické události, ohlásili na policii.

V těžkých chvílích snad pomohou rodině kondolence, které přicházejí od přátel Catherine. Ti totiž mladou dívku milovali a její smrti velmi litují.

"Catherine měla vždy úsměv na tváři a byla velmi oblíbená mezi studenty, měla spostu přátel," zní jeden ze vzkazů.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi