Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Opilec usnul při smažení večeře a zapálil byt: Policisté v něm našli marihuanu

Autor: jp - 
22. srpna 2012
15:51

Štěstí i smůlu měl v jediný okamžik muž (26) v Chrudimi. Policisté mu v úterý v noci zachránili život tím, že ho včas vynesli z hořícího bytu. V něm ale vzápětí objevili pěstírnu marihuany.

Muž si pozdě večer a navíc po požití alkoholu smažil na pánvi hranolky, a zřejmě i kvůli své podnapilosti při přípravě jídla usnul na pohovce. Poblíž byla naštěstí hlídka městských strážníků a policista v civilu.

Než dorazili hasiči, které přivolali nájemníci domu, běželi k bytu, odkud vycházel kouř, a vyrazili dveře. „Nalezeného muže, který nereagoval na žádné podněty, vynesli ven, kde se naštěstí probral a začal komunikovat,“ uvedl mluvčí chrudimské policie Jiří Tesař.

„To ale není vše. Při prohlídce bytu policisté našli několik rostlin, pravděpodobně marihuany. Případem se nyní zabýváme,“ dodal Tesař.

Zachráněného opilce i strážníky, kteří se při zásahu nadýchali kouře, odvezla sanitka do nemocnice na vyšetření. Tam se ale muž choval agresivně, a tak nakonec putoval na záchytku, kde ho po vystřízlivění čekalo vysvětlování na policejní stanici.

pjetulda ( 22. srpna 2012 19:01 )

Letos koluje po internetu a mezi lidma nova forma privydelku, idealni na leto, kdyz je vecer hodinka dve casu... Sama si takle vydelavam jiz od kvetna a fakt me to nadchlo. Miliony z toho nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodi kazda snadno vydelana kacka Kdyztak mrknete na www.cervenacerna.cz

Zobrazit celou diskusi