Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Oktomáma je na mizině, chce randit za peníze

Autor: Ladislav Leimer - 
6. srpna 2012
17:15

Natočila vlastní pornosnímek, tancovala u tyče jako striptérka, ale v erotickém byznysu stále nevydělala dost. Proto chce nyní Nadya Suleman (37), známá jako Oktomáma, randit s muži. Za peníze! Schůzku s ní můžete vydražit v internetové aukci-seznamce.

Matka osmerčat, která má celkem 14 ratolestí, si vytvořila profil na stránce WhatsYourPrice.com (jaká je tvoje cena). Jde o placenou seznamku, na které mohou uživatelé vydražit rande s některou zajímavou osobou či osobností. Nadya doufá, že si přijde na slušné peníze, kterými by splatila své dluhy a zajistila rodině bydlení. Vyvolávací cenu za schůzku si ale stanovila jenom na 500 dolarů, tedy 10 tisíc korun.

Chce do tělocvičny a na večeři

Ve svém profilu Nadya píše, že má 14 dětí, ráda cvičí a ráda se směje. Je prý plná energie! Ideální rande si prý představuje návštěvnou tělocvičny, po které by si dala dobré jídlo. Je nekuřačka, ale sklenku si občas dá. Tak co pánové, nechtěli byste si zajít s Oktomámou na rande? I když má 14 dětí, je prý stále celých čtrnáct let v celibátu.

mandat ( 7. srpna 2012 02:42 )

Ty cigosky se tam u hranic musi o vydelek delit s pasakem. Loni ukazovali reportaz,jak jeden mlady nezamestnany cigos bez predniho zubu vybira sve penize.tak pak tomu verim, ze takova mlada se raduje, ze usetri 30,--EU za tyden. V Berline po otevreni hranic vydelavaly holky z Ruska 5,--EU za zakaznika a bez kondomu. To se bourily holky v bordelu,protoze tyhle nove devy, jim kazily kseft.Konkurence roste.

vrtajzub ( 6. srpna 2012 23:05 )

kto sa stará o jej 14 detí,to som nikde nečítala. Čudný príbeh!

mandat ( 6. srpna 2012 22:49 )

To uz je pak prostituce a nakonec skonci v base.

mandat ( 6. srpna 2012 22:48 )

Proc nevydaji v CR zakon, jako je v Holandsku. Kdyz nemas praci a neuzivis se, tak nemuzes mit deti.Cigosi se mnozi jak mysi, o deti se nestaraji a jen dostavaji penize.Je to falesna tolerance.

mandat ( 6. srpna 2012 22:45 )

Vse utratila za plasticke operace.

Zobrazit celou diskusi