Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Po uši zadlužené české domácnosti: Může za to nevěra!

Na špatném stavu řady rodinných rozpočtů se v ČR podílí výrazně i nevěra jednoho z partnerů! (ilustrační foto)
Na špatném stavu řady rodinných rozpočtů se v ČR podílí výrazně i nevěra jednoho z partnerů! (ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ČTK, simao - 
9. srpna 2012
18:54

Dluhy pohltily již více než třetinu českých domácností. Může za to jak špatné hospodaření, tak podle nejnovějších průzkumů i nevěra jednoho z partnerů! A ta stojí Čechy nemalé peníze. Víme, kolik!

České domácnosti se zadlužují víc a víc, příčiny jsou různé. Špatné investice, špatně promyšlený systém úspor... Ale v řadě případů také nevěra jednoho z partnerů! V novém průzkumu Poštovní spořitelny se týká až 40 procent domácností.

Náklady na milenku či milence mohou dosahovat značných částek. Platí se za romantické večeře, dárky, ale i hnízdečka lásky v hotýlcích a penzionech, ačkoliv dvě třetiny Čechů stále dávají přednost domácímů soukromí u jednoho z milenců. A několik procent si k pletkám vypůjčuje chaty svých známých...

Průzkum: Společná dovolená nevěrníků je těžko realizovatelná

Když už je léto, za zmínku stojí i společná dovolená milenců. Ta je však podle údajů z průzkumu takřka neuskutečnitelná pro 84% mileneckých dvojic.

Zmizet s náhradní partnerkou či partnerem někam do teplých krajin, to už chce pořádně silné krytí...

"Nevěra se však může významným způsobem podepsat na kvalitě a rovnováze rodinných financí," potvrzuje výkonný ředitel řízení segmentů PS Aleš Pospíšil.

Zobrazit celou diskusi