Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Matka si myslela, že má v koupelně banán: Byl to hroznýš královský!

Autor: Ladislav Leimer - 
6. srpna 2012
16:02

Britská maminka Stacey Way (28) zahlédla ve své koupelně něco žlutého, co jí připomínalo banán. Při rodičovských strastech ale na předmět zapomněla. O pár dní později, když koupala své dvě malé dcerky, zjistila, že se věc hýbe. Byl to had!

„Vytírala jsem podlahu, když jsem si všimnula něčeho, co jsem považovala za shnilý banán, který tam odhodilo moje batole,“ říká Stacey Way z britského Parkstone. „Vím, že to zní směšně, ale myslela jsem si, že se vrátím hned s gumovými rukavicemi a uklidím ho, ale prostě jsem na to úplně zapomněla,“ dodává.

To není banán, ale had!

„O tři dny později jsem koupala své dvě maličké. Když jsem pak chtěla utřít podlahu, všimnula jsem si, že předmět trčí z podlahy více než předtím. Když jsem se přiblížila, tak se stáhnul,“ pokračuje Stacey. „Když jsem se přiblížila ještě víc, zjistila jsem, že ten banán, teď už had, má tlamu,“ dodala. Zcela vyděšená vzala matka svou dvou a čtyřletou dceru ihned z vany ven.

Rozvrtali podlahu, aby plaza zachránili

Stacey pak zavolala svého kamaráda, který usoudil, že jí sám pomoci nemůže. Společně tak zamířili do nedalekého centra pro plazy. Ti zavolali záchranářskou službu, která 1,2 metrového hroznýše vysekala z podlahy ven. Jinak by nepřežil. „Měl přes metr, nemohla jsem tomu uvěřit,“ řekla Stacey. „Had se mohl připlazit odkudkoliv. Mohl utéct z klece, nebo ho někdo mohl vyhodit,“ řekla specialistka na exotickou zvěř Leane Harris.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

vrtajzub ( 6. srpna 2012 19:14 )

londynskypes ( 6. srpna 2012 17:25 )

diru v k.unde!

decathlonuv.fotr ( 6. srpna 2012 16:13 )

treba by ji pak vycistil diru ten had

decathlonuv.fotr ( 6. srpna 2012 16:12 )

 jeji haranti hazi slupky po byte ,jak jinak nez britske vozralky ..

Zobrazit celou diskusi