Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Podivný trik s dívkou, která vystoupila z auta smrti: Policie tají totožnost

Autor: Vlaďka Hradská, Kjos - 
25. července 2012
17:51

Zázrakem unikla smrti i zranění. Kamarádka, kterou v sobotu nad ránem vezli čtyři kluci autem z diskotéky, se skrývá. Policii požádala, aby o její identitě mlžila. Blesk.cz se podařilo zjistit, že se jedná o Kateřinu V., nikoli dívku jménem Simona. Z tragické nehody se zhroutila.

Kamarádi Jirka (†19), Tomáš (†19), Radek (†19) a Aleš (18) se v sobotu nad ránem vraceli autem z táborské diskotéky Milenium domů. Stejnou cestu měla také jejich známá Kateřina V.

Jak Blesk zjistil, nejela s nimi žádná stopařka Simona, jak uváděla některá média. Dívku na její přání vysadili ve čtvrti na okraji Tábora, asi 1,5 kilometru až 2 km od nehody.

Pak zamířili po kamenité polní cestě k železničnímu přejezdu v lokalitě Čápův dvůr, kde havarovali. Kateřina se po výzvě přihlásila policii jako svědek. Výpověď však nedokončila, protože se v pláči zhroutila. Podle kamarádů zemřelých je na prášcích a nechce s nikým komunikovat. Když vypovídala před policií podruhé, vymínila si, že chce zůstat v anonymitě.

Přežil na sedadle smrti

Aleše ze Želče u Tábora zachránilo sedadlo smrti! Ač se to zdá neuvěřitelné, jediné relativně nejméně zdemolované místo auta, které se po nárazu rozpůlilo o strom, bylo na předním místě spolujezdce. Byl to právě Aleš, který na něm seděl a po tragické nehodě zavolal na linku 112. Sám skončil v nemocnici a z hrůzné nehody vyvázl s lehčími zraněními. Podle záchranářů, kteří na místě zasahovali, to byl zázrak.

Kamarádka, která přežila, na pohřeb nepřijde

Řidič Alfy Romeo Jirka a jeho kamarádi Radek a Tomáš budou mít pohřeb v pátek. Jejich smuteční oznámení jsou vedle sebe k vidění pouze v jediné vývěsní skříňce ve městě a to na hřbitově. Kateřina V., která vystoupila těsně před nehodou, na poslední rozloučení nedorazí...

lamis ( 27. července 2012 15:28 )

TO JE ALE DEBIL

lamis ( 27. července 2012 15:25 )

nas neobvinujte ,my jsme u toho nebyli ,hledejte chyby u rodicu a take u vas ,byli ,to snad vasi kamaradi ,ted je tady oplakavate ,ale urcite, na te diskotece ,nebyli sami a vy ,jste je vvsichni videli ,ze piji ,a potom se narvali do auta a jeli ,proc jste jim v tom nezabranili ,vsak dobre vite ,opilec ,za volant nepatri ,tak ze, mate na tom vinu i vy, jeho kamaradi co jste tam byli

lamis ( 27. července 2012 13:45 )

za prve , s tvoji prosbou ,bez nekam na lamparnu ,za druhe to nemusis cist , za treti, polovina diskutuzujicich zije venku

doktorsafranek ( 27. července 2012 12:28 )

Ovšem Věrčo z druhé strany. My o 1-2 genrace starší jsme vyrostli ve skromnosti, šetrnosti., To samozřejmě nemá s touto kausou souvislodt. Asai 5 x jsem spadl z motocyklu, pak mi rodiče koupili autu. Příbuzný měl hned drahý motocykl, pětistovku asi za 150 tisíc z druhé ruky,. Spadl jednou a pak měl pohřeb... Zamyslete se nad tím

proch.verca ( 27. července 2012 09:13 )

Dobrý den přečetla jsem si celou diskusi a nestačím se Vám divit. Přišli tu o život tři mladí lidé, svou chybou, a Vy místo abyste se zamysleli nad tím, jak je to neskutečně smutné a pro jejich rodiny nejhorší období života, tak tady řešíte, zda-li to jsou zazobanci apodobné nesmysli. Zkuste se vžít do situace těch rodin...kdybyste tady napsali jen vyjádření soustrasti, udělali byste lépe. A pokud si stěžujete na Blesk, tak ho nečtěte.

Zobrazit celou diskusi