Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Exhibicionista v Jihlavě onanoval před kostelem: Skončil v blázinci

V panelovém domě si jeden z bytů ve čtvrtém patře uprostřed pronajal nebezpečný sexuální deviant
V panelovém domě si jeden z bytů ve čtvrtém patře uprostřed pronajal nebezpečný sexuální deviant  (Autor: Blesk - Jiří Čada, Profimedia.cz)
Autor: Jiří Čada - 
18. července 2012
16:32

Onanoval před kostelem, skončil na blázinci! Pro výtržnictví zahájil policejní vyšetřovatele trestní stíhání muže (32) z Jihlavy. Ten se od letošního března na několika místech v Jihlavě obnažoval a onanoval na veřejnosti.

Neváhal spustit kalhoty ani před kostelem v nedalekém Přísece. Nejvíce si jeho exhibicionistických kousků užili obyvatelé Vančurovy ulice v Jihlavě, kde si zvrhlík v panelovém domě pronajal jeden z bytů ve čtvrtém patře. „Já ho viděla tady z okna chodby, jak sedí na lavičce se staženýma kalhotama,“ ukazovala Blesku do parku jedna z nájemnic.

Později se sexuální deviant raději uchýlil do bezpečí svého pronajatého bytu a náhodné diváky svými opakovanými produkcemi oblažoval přímo z balkonu.

„Nejčastěji se předváděl v dopoledních hodinách. To si nahý stoupl na balkoně na stoličku, aby jeho postava byla přes parapet balkonu vidět od kolen nahoru. Onanoval a sledoval okolí,“ popsala chování mladého muže mluvčí jihlavských policistů Jana Kroutilová.

„Na pohled to byl takový slušný člověk. Nebydlel tady dlouho, ale teď už ho tu nenajdete. Policisté ho odvezli do blázince,“ informovala Blesk.cz jedna z jeho sousedek žijících v domě o patro výše.

naidka ( 18. července 2012 17:53 )

pro černopr.delníka byl už moc starej.

siola ( 18. července 2012 17:24 )

Domík Duků se obnažuje a opruzuje před celým národem,a nikomu to nevadídí.Navíc toto přepapaný prasátko je zřejmně soustavně ožralý jako kára.Jak bylo nedávno prezentováno po návštěvě nemenované katolické školy.Hold,bratr Havla se nezapře.

Zobrazit celou diskusi