Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Další cestovka vyhlásila úpadek: BG Travel končí, v zahraničí má 265 klientů

Cestovní kancelář BG Travel zkrachovala. V Zahraničí má 265 klintů
Cestovní kancelář BG Travel zkrachovala. V Zahraničí má 265 klintů  (Autor: Shutterstock)
Autor: ČTK, mok - 
5. července 2012
13:08

Liberecká cestovní kancelář BG Travel zkrachovala. V cizině má 265 klientů, další stovky lidí mají u této kanceláře zakoupeny zájezdy.

Liberecká cestovní kancelář Marcela Pavelková BG Travel, která se specializovala především na zájezdy do Bulharska,  vyhlásila úpadek. Důvodem je údajně nekorektní jednání bulharských obchodních partnerů.

V cizině má nyní 265 klientů, většina z nich je v Bulharsku. ČTK to dnes řekl mluvčí Asociace cestovních kanceláří ČR (ACK ČR) Jan Papež. Další stovky lidí mají u této kanceláře zakoupeny zájezdy.

Pojišťovna podle svého mluvčího Jiřího Cívky zahájila potřebné kroky, aby klientům, kteří zůstali v zahraničí, usnadnila situaci. Další podrobnosti včetně termínů odletů letadel, kterými by se klienti BG Travel měli vrátit domů, budou pravděpodobně známy v nejbližších hodinách, uvedl generální ředitel Generali Štefan Tillinger.

anka ( 5. července 2012 20:03 )

na radiu hlasili ze prvni skupina prijede dnes vecer a druha skupina zitra ( leti do Bratislavy a odtud autobusem do Prahy)....

najka ( 5. července 2012 19:49 )

Majitelka LŽE, protože ještě včera požadovali okamžité úhrady na přepážku v bance !!!! JSOU TO K URVY ZLODĚJSKÝ!!!! Tvrdě tuto organizovanou zlodějnu trestat!!!

anka ( 5. července 2012 19:45 )

pojistovna pro zajezd zaplati letadlo a priveze je domu...to by byl muj odhad

anka ( 5. července 2012 19:44 )

nejak nerozumim vasemu prispevku.....agentura bankrotuje, protoze nema penize- vsichni ucastnici zajezdu jsou pojisteni....takze o penize neprijdou...

sores ( 5. července 2012 17:49 )

 Nedivte se, v Česku je děsně nízká beztrestnost a vysoká zločinnost! V Německu by majitelce byla odebrána celoživotně licence v podnikání.Je to bordel který si můžou v Česku dovolit.Měla by dostat pokutu 5 miliónů pro výstrahu jiných cestovek.Pokud by je pokutu majitelka neuhradila,tak veřejné práce a kriminál.Člověk pokud se nebojí tak je jak dobytek a dovoluje si.Nejhorší je, že to odnesou slušný lidi.

Zobrazit celou diskusi