Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Šílené! Rodiče nechají dceru (5) plavat se žraloky!

Autor: INT, mokk - 
5. července 2012
11:10

David a Elena Barnes nechali plavat svou pětiletou dcerku se žraloky. Ačkoliv sklidili velkou vlnu kritiky, Anaia prý bude v nebezpečné zábavě pokračovat. Její rodiče se totiž řídí heslem: Život je příliš krátký na to, aby byk nudný.

Na youtube.com se objevilo video s pětiletou holčičkou, které vyvolalo opravdu velký rozruch. Maličká Anaia na něm plave v moři plném žraloků. Video rodina natočila během dovolené na Bahamách.

Ačkoliv si video našlo pár příznivců a fanoušků, většina lidí kritizuje rodiče Anaii za nezodpovědnou výchovu. "Nebezpečně ohrožujete život vašeho dítěte. Vy jste snad museli přijít o rozum, " komentoval jeden z uživatelů.

Davidovi a Eleně ale nepřijde tahle zábava nebezpečná. Tvrdí, že žraloci mají opravdu nízký index agrese, a tak nepovažují svou výchovu za nezodpovědnou.  "V žádném okamžiku jsem neměla pocit, že je to nebezpečné," řekla matka malé Anaii. Otec David má podobný názor. Na kritické vzkazy pod videem odpovídal slovy: "Záleží na posouzení rizik. Dítě je víc ohrožené, když si nezapne pás  ve školním autobusu."

 

 



dorotka111 ( 5. července 2012 19:12 )

http://www.digitaljournal.com/article/327977

anka ( 5. července 2012 16:08 )

taky si myslim, ze rodice vedi o zralocich mnohem vice nez ja a jestli si rodice mysli, ze je mensi nebezpeci pro jejich dceru plavani se zraloky nez jizda autem ....tak jim to verim.

londynskypes ( 5. července 2012 15:46 )

RODICE JSOU DNESNI NEZODPOVEDNI...riskuji ,pak o dite prijdou a tady jen lituji pak rodice ,ne dite...kdo chce kam pomozme mu tam ...tak si da zralok holt svacinu!

dorotka111 ( 5. července 2012 14:54 )

Na video jsem se podivala a zas tak nebezpecne mi to neprida, zadny zralok blizko ni nebyl, jen par opodal. Nerikam, ze by tam brala svoje dite, ale rozhodne bych je neosocovala z nezodpovednosti. Film Celisti zblbnul lidi natolik, ze maji panickou hruzu ze zraloku a more. Zralok = krvelacne zvire, ktere ceka jen na to, az vstoupi nejaky clovek do more. Minimalne 95% druhu zraloku neni nebezpecnych. Meduzy zabiji rocne daleko vic lidi, nez zraloci, ale o tom se moc nemluvi... pro bulvar to neni asi tak lakave

587587 ( 5. července 2012 13:02 )

 Život je příliš krátký na to, aby byl nudný. ------------ Tak až vlastní blbostí příjdou jednou o dítě, tak budou mít dost adrenalinu do konce života.

Zobrazit celou diskusi