Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rybáři si mysleli, že jde o legraci: Ale otec (†40) a jeho dcera (†17) se utopili

Sedmnáctiletá Eliška se utopila, když ji otec učil plavat
Sedmnáctiletá Eliška se utopila, když ji otec učil plavat  (Autor: noviny.sk)
Autor: cas.sk, jos - 
2. července 2012
13:57

Vzal svou sedmnáctiletou dceru Elišku na nenápadný rybník s tím, že ji naučí plavat. Jenže oba se utopili. Tragickou smrt vyšetřují policisté ze slovenské Nitry. 

Ve slovenských Dvorech nad Žitavou sa utopili Eliška (†17) a její otec Jozef (†40). Rybáři, kteří seděli na břehu, si nejprve mysleli, že otec a jeho dcera jen žertují. Tragédii potvrdila nitranská policejní mluvčí Renáta Čuháková.

Otec učil dceru plavat na místním rybníku. Děvče se začalo topit jako první, otec jí šel na pomoc. "Nevím, proč šli zrovna tam, je tam pod vodou spousta rostlin, je to ráj rybářů, pro plavce to dobré není," uvedl pro slovenský server cas.sk jeden z rybářů, který tragédii viděl.

Zoufalý boj otce a jeho dcery o život viděla i Eliščina mladší sestra, která okamžitě běžela pro pomoc. Nakonce těla obou nešťastníků vytáhli rybáři a začali je oživovat, bylo ale už pozdě.

bidlo62 ( 2. července 2012 17:01 )

Novinka z drotárova?

naidka ( 2. července 2012 16:56 )

Hloupý nápad brát neplavkyni (17 let!) do rybníka plného bahna a vodních rostlin. To je jasné, že se do nich zamotala. A rybáři - ti asi rozumějí jen rybářské hantýrce.

drapic ( 2. července 2012 14:06 )

Typický, a určitě se u toho chechtali jako ho.v.a.da

Zobrazit celou diskusi