Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Styl kmotra Janouška: Chce jen to NEJ, kde na to ale vzal?

Autor: Eva Pospíšilová, Kjos - 
20. června 2012
05:00

Dvacetimilionové odškodné za způsobenou bolest? Pro lobbistu Romana Janouška (43), který letos v březnu v Praze v opilosti autem zranil ženu a ujel, zjevně žádný problém. Pohádkové bohatství dává na odiv i v Chorvatsku!

Kmotr Janoušek má jednoduchý vkus: Bere jen to nejlepší. A platí to pro kolo i třeba pro psa… V Česku mu říká pane majetek za mnoho desítek milionů. Jen jeho vila v pražském Podolí představuje hodnotu takového malého ropného vrtu. Jak zjistil Blesk, i v chorvatském Zadaru má tento vlivný přítel politiků, především exprimátora Béma, to nej, nej… A platí to i pro jeho manželku Simonu (38).

Hračky za těžké prachy

Sporťák v plné výbavě na zakázku, speciální závodní bicykl, vymazlený skútr sladěný s helmou, či luxusní surfy na paddleboarding (pádlování vestoje)… To je jen letmý výčet drahých věcí, které Janoušek reportérům Blesku u Jadranu předvedl. Další peníze pak bezesporu pražský kmotr investoval do vilky, ve které v Zadaru přebývá. A nešetří ani na manželce Simoně (38), která i když jde třeba jen vyvenčit psa, nezapomene si vzít kabelku prestižní značky…

Odškodné? No problem!

Dvacetimilionové odškodné pro sraženou Vietnamku (51) viditelně nebude pro Janouška žádný problém. Zvlášť když se vyhne kriminálu, aktuálně mu totiž hrozí až 10 let vězení. Peníze však umějí udělat z úmyslného činu neúmyslný. K soudu nemusí dojít a lidé zapomenou. Třeba i na to, z jakého prosperujícího podnikání Janouškovo bohatství vlastně pochází. V současnosti už totiž Mazánek, jak mu říkal Bém, žádnou podnikatelskou aktivitu nevyvíjí… 

 

pohadkamaje ( 22. června 2012 18:39 )

Vždyť Janoušek a spol. jsou většinou z KOMUNISTICKÝCH rodin, tak co chceš, ty vemeno?

pohadkamaje ( 22. června 2012 18:37 )

A co ta komunistická verbež, co po roce 1948 zplundrovala hafo zámků, kostelů a jiných památek, zničila zavedené firmy i drobné živnostníky, stovky zemědělců vyvlastnila a zavřela do kriminálů, zničila úroveň vzdělanosti tím, že se na školy nedostali nadaní mladí lidé jenom kvůli původu??!!!

pohadkamaje ( 22. června 2012 18:33 )

Jenomže kdyby tohle udělal někdo v zemi, kde JE kapitalismus (nikoli postkomunistický bordel jako u nás), tak dostane flastr, až zčerná. Tenhle synáček komunistického papaláše (a další jako Rath apod., kterým komunističtí tatíčkové umetli cestu ke kontaktům) ovšem není žádný kapitalista, to je grázl.

rudyptak48 ( 22. června 2012 11:26 )

Autorka článku Eva Pospíšilová zde slova hezky nakladla, jak by řekl Werich... ale co nám tím chce říct? Je to snad pouhá závist? Doufám, že ne. Proč všichni pisálkové všechno ví a odváží se to napsat. Nejsou oni také občany ČR? Neplatí pro ně také naše zákony? Proč nepodají trestní oznámení, a měli by jej podat ještě dříve, než takový článek vytisknou. To si zde hrajeme na čestňáky a zloděje jako detičky v mateřské školce? Proč to vlastně zveřejňujete? Jen proto, aby jste pořádně našvali ty, který na to nemají a touží po přepychu? Asi podle toho hesla fanoušků českého fotbalu "Kdo neskáče, není Čech!"

bobina ( 22. června 2012 09:39 )

musím se smát už jen tomu,jak lidem socialismus smrděl,jak měli někteří pocit,že jim mnoho věcí uniká a že o mnoho věcí přichází. Ano, mnoho věcí unikkalo,ale kdo se snažil a chtěl,ten mněl i tehdy. A o tom je to i dnes. Vycinkali jste si pokrok,demokracii a kapitalistické vidění světa a života v něm . Hromadu lidí závidělo američanům a zápaďákům všeobecně,že se mají daleko lépe nežli my! Dnes je ta možnost i u nás a jak to dopadlo??? Pro mnohé velmi špatně,protože stále nemohou pochopit podstatu kapitalizmu a systému,který produkuje! Prostě je to o tom,že jako kdysi na západě byli chudí a bohatí,je to i u nás. Jsou tu velmi chudí a velmi bohatí, tak co tu brečíte! Vždyť to hromada z vás chtěli,ale jaksi jste pozapomněli na to,že na ten systém právě vy nebudete mít dost ostré lokty a dost odvahy že!

Zobrazit celou diskusi