Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Na diskotéku už nedojeli! Řidič zabil kamaráda, sám bojuje o život

Autor: Ondřej Požár - 
9. června 2012
19:38

Na diskotéku do vyhlášeného klubu už dva mladí kamarádi neodjeli. Jejich zběsilá jízda si v noci na sobotu vybrala v Tišnově na Brněnsku krutou daň. Výsledkem hrůzně vypadající bouračky je totiž mrtvý spolujezdec (†25) a šofér (20) bojující ve špitálu o život!

„Dvacetiletý řidič osobního automobilu Opel Vectra nezvládl o půlnoci těsně za křižovatkou Olbrachtovy a Hradčanské ulice pravděpodobně ve vysoké rychlosti řízení. Vjel do příkopu a následně napálil do stromu!“ popsal tragédii policejní mluvčí Bohumil Malášek.

V troskách zničeného vozu, kterým podle policie oba mladí muži patrně mířili za zábavou do známého klubu v nedalekých Hradčanech, našel jeho o pět let starší kamarád smrt.

„Těžce zraněného šoféra museli hasiči ze zdemolovaného auta vystříhat a záchranáři ho poté ve velmi vážném stavu převezli do nemocnice,“ upřesnil policista.

Příčinu tragické bouračky vyšetřují kriminalisté. „Odpověď na otázku, zda hrál při nehodě roli alkohol, se zjistí až po rozboru krve řidiče,“ dodal mluvčí.

Škodu na opelu, z něhož hasiči při vyprošťování řidiče odstřihli střechu, odhadli policisté na padesát tisíc korun.

kadlinka ( 12. června 2012 19:03 )

"david7dolansky":Už je to TRAPNÉ,tahle reklama a vzkaž to všem,kdo to tady roznáší.Není diskuze,kde by nějaký Tobě podobný BL... nenapsal "http://kuc.cz/upe0he/" s tím samým komentářem.

zlymikes ( 10. června 2012 05:55 )

škoda 50 tisíc a tohle zbylo?No to musel být původně kýbl jako bejk.

david7dolansky ( 9. června 2012 23:10 )

Velice zajimave cteni je na http://kuc.cz/upe0he/ a NENECHTE se ovlivnit prvnim dojmem! Musi se to precist cele.

maximillian ( 9. června 2012 22:04 )

miriam ( 9. června 2012 21:39 )

Fakt ten řidič dával kamarádovi za jízdy napít??? Jak to víííííš?

Zobrazit celou diskusi