Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Znásilnili dceru (16) slovenského politika! Je za tím parta milionářů?

Na Slovensku znásilnili dceru významného politika - ilustrační foto
Na Slovensku znásilnili dceru významného politika - ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: evak, cas.sk - 
31. května 2012
18:10

Slovenskem otřásá strašlivý případ znásilnění dvou 16letých dívek. Jedna z nich je navíc dcerou vysokého slovenského politika. Podle informací slovenských médií za zločinem stojí skupina zvrácených milionářů, která nejspíš nejednala poprvé.

Muž a mladá žena si děvčata vyhlédli a začali jim kupovat alkoholické nápoje. Podle všeho jim do nich nasypali drogy zatím neurčeného druhu. Politik, jenž podal rozhovor serveru Čas.sk, si myslí, že šlo o lysohlávky. Děvčata o sobě po chvíli nevěděla a pár je odvedl na hotel, kde je znásilnil.

"Neměla jsem ani ponětí, kolik je hodin. Viděla jsem sebe samu, jak ležím v posteli s roztaženýma nohama. Nevím, jestli jsem byla oblečená, viděla jsem jen, jak mi to dělal. Pamatuji si jen, že vidím, jak se mnou souloží," takto dívka popsala hrůzný zážitek. Dvojice si navíc vše měla natáčet na mobil.

Nechutná zábava milionářů

Jedné z dívek se povedlo ještě v noci uprchnout, druhá se ráno probudila v pokoji sama. Bez peněz a cenností. Na koberci byly zvratky a roztrhané oblečení.

Děvčata vše oznámila policii, která okamžitě vyhlásila trestní stíhání ve věci znásilnění. Mají podezření na organizovanou skupinu milionářů, kteří se tímto způsobem "baví" každý pátek. Důkazy by měly přinést i bezpečnostní kamery z diskotéky.

Otec je bezmocný

Pro média promluvil také otec dívky, významný slovenský politik. "Nejhorší je na tom ta bezmoc. Navzdory tomu, že jsem poměrně mocný člověk, nedokážu nic dělat. Řeším to, běhám po prokuratuře, ale není se čeho chytit. Je to katastrofa. Těžko to dokázat," řekl pro Čas.sk.

Informace jsou natolik citlivé, že se slovenský server Čas.sk rozhodl jména politika, jehož dcera byla na osudné diskotéce s kamarádkou, nezveřejňovat.

 

 

londynskypes ( 2. června 2012 12:34 )

A mela ji natrhlou???

londynskypes ( 2. června 2012 12:34 )

V Y M Y Š K O V A T

lipno ( 1. června 2012 14:19 )

Jdi už do zádele, všude se pod různými nicky s tím podvodem VTÍRÁŠ!

lipno ( 1. června 2012 14:18 )

Jdi už do zádele, všude se pod různými nicky s tím podvodem VTÍRÁŠ!

mememumu ( 1. června 2012 11:59 )

Jak se kleští ženský? Nebo těm bys ji zalila olovem?

Zobrazit celou diskusi