Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pomsta řediteli: Strčili ho do pornofilmu!

Video se připravuje ...
Autor: Jindra Pelikánová, Kjos - 
29. května 2012
05:00

V pornu proti své vůli! Tak by se dal popsat osud ředitele Základní školy Tyršova v pražských Jinonicích Igora Krupky (53).

Tvář Igora Krupky kdosi "vmontoval" do filmu pro dospělé, kde jsou bitím "vychovávány" nahé, mladé dívky. Žáci svého ředitele objevili na zahraničním serveru, který nabízí podívanou nejtvrdšího kalibru.

„Jeden kluk tam našel tohle video a přeposlal ho svýmu kamarádovi. Ten v jednom z herců poznal ředitele naší školy,“ řekla Blesku žákyně deváté třídy.

Během dvou dnů už link s odkazem na erotické video, ve kterém vystupuje ředitel v roli strejdy komentujícího lískání dívčích zadečků, koloval mezi žáky druhého stupně. Rodiče se obrátili na vedení školy a ředitel byl šokován.

„Byl jsem zrovna na pracovní cestě na Kypru, takže mě o celé záležitosti informoval můj zástupce. Video jsem viděl až po příjezdu,“ řekl Blesku ředitel Krupka. „Ano jsem to opravdu já, ten záběr je někdy z devadesátých let. Před kamerou jsem stál několikrát, je to vystřižené,“ vysvětlil.

Msta za neoblibu?

Podle informací Blesku nepatří Igor Krupka k nejoblíbenějším učitelům. „V osmičce a v devítce nám zhoršuje známky ve výtvarce a tím nám kazí průměr,“ svěřila se jedna z žákyň.

To však ředitel školy rezolutně popírá. „Mohu vám ukázat klasifikaci,“ hájí se. Přesto si nemyslí, že erotické video má na svědomí nějaký žák. „Neměl jsem nikdy s nikým tak vyhrocený vztah, aby tohle udělal,“ vysvětluje a dodává, že podá trestní oznámení na neznámého pachatele, nikoliv na děti, které video šířily.

Krupka, který včera o celé záležitosti informoval vedoucího školského odboru pro Prahu 5, má více než dvacetiletou učitelskou praxi. „Něco podobného se mi doposud nestalo. Nejhorší, co jsem kdy na svém kontě měl, byl nápis na zdi u školy Krupka je vůl,“ uzavírá ředitel.

fily ( 30. května 2012 21:10 )

proboha jaky amatersky vmontovani....staci guglit a vyjede min. 5 obdobnych filmu kde si to tenhle rida pod jmenem Lars Moebius strihnul.. tomu rikam blesk FAIL

jenik770 ( 29. května 2012 11:45 )

nemyslím si ze tento pan je nějakou fotomontazi namontován do filmu,hraje i v dalsich od te stejne spolecnosti.

rbwtrnava ( 29. května 2012 07:48 )

ako sa ten film vola?

ouha ( 29. května 2012 07:30 )

Ten pracovní pobyt na Kypru je teda bomba. Třeba tam absolvoval kurz angličtiny, který mu proplácí škola, ne? Nebo okukoval školský systém?

siroky11 ( 29. května 2012 06:01 )

Ředitel Základní školy - na pracovní??? cestě na Kypru??? Co tam asi vyjednával, snad jim tam budou dodávat studenty???

Zobrazit celou diskusi