Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Zdivočelí psi odhánějí podnikatelce hosty

Autor: Jiří Čada, Kjos - 
31. května 2012
12:09

Už tři roky bezohledně terorizuje majitelku rekreačního zažízení na Třech Studních Věru Poláchovou smečka čtrnácti belgických ovčáků.

Se psy se tam do jedné z chat v sousedství nastěhovala jejich majitelka Marcela S. (79). „Naši návštěvníci se těch zvířat bojí. Nezřídka i pobyt u nás raději odmítnou,“ stěžuje si majitelka rekreačního zařízení.

Přestože jsou zvířata celé dny zavřena v chatě, po okolí se šíří zápach a vytí smečky. „Už často brečím beznadějí, ale také ze soucitu nad těmi zvířaty. Psi uvnitř té chaty dělají veškerou svou potřebu. To je už týrání,“ zoufá si paní Věra.

Když se někdy psí smečce podaří utéci jde prý z ní hrůza. Zatím naštěstí psi nikoho nepokousali. Blesk už před třemi roky na zbědovaná zvířata upozornil policisty. Tehdy chatě vládla ještě jedenáctičlenná smečka, ta se od té doby rozrostla. Když se jeden ze spolumajitelů rekreační chaty pokusil zvířata vysvobodit a rovněž prosadit své právo na užívání objektu, policisté mu odmítli pomoci. Mezitím svůj podíl raději prodal. Počátkem května policisté konečně vnikli do do útrob rekreačního objektu.

„Když jsme majitelce psů řekli, že jí zvířata necháme odebrat, předvedla nám několik zdařilých hereckých výstupů od nečekaného zhroucení až po ztrátu vědomí,“ prozradil Blesku jeden z policistů. „Případ prověřujeme, zatím se k tomu nemůžeme vyjádřit,“ uvedla mluvčí žďárských policistů Jana Martincová. Věra Poláchová se tak dál obává, že liknavost policie jí přivede v jejím podnikání na mizinu.

zelena.karkulka ( 31. května 2012 21:19 )

jééžiš,tak tam někoho pošlu,otrávi ty čokle a je po problému

jonn ( 31. května 2012 15:44 )

Lepši čtrnáct psů než čtrnáct cikánů.

gogo ( 31. května 2012 14:28 )

Jsi opravdový hrdina. Prostě muž jak má být. Tak si to chlapečku alespoň myslíš. Ani nevíš jak moc se mýlíš. Jak trapně odkrýváš své prázdné a nedospělé nitro...

gogo ( 31. května 2012 14:26 )

Stále častěji se u Tebe chlapče vyskytují známky patologické zvrácenosti... Myslím si, že by se Ti rodiče měli více věnovat.. Jsi opitý sám sebou ... Občas je to až delirium...Dej si pozor, nebo brzy špatně dopadneš... Zatím se ukájíš v tomto kanále... Zatím...

gogo ( 31. května 2012 14:23 )

14 ovčáků nemůže nikdo mít. Ani majitel chovné stanice. To je naprostý nesmysl až nehodný i Blesku ...

Zobrazit celou diskusi