Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Petra Paroubková křtila Bordel: A hosté si pochutnali na nahé slečně

Autor: poe, fab - 
25. května 2012
05:00

Večer plný neřesti v režii Petry Paroubkové (38)! Manželka sexymozku a bývalého premiéra představila včera svůj nový vydavatelský počinek, knížku Bordel jako byznys. Aby účastníci autogramiády nasáli správnou atmosféru, pozvala je do jednoho z nevěstinců v centru Prahy!

Noční klub nebyl zvolen náhodně. Stejně jako ve zmíněné knížce vídeňského superpasáka Alexandra Gerhardingera je i tady sauna a magnet pro zákazníky – žena s penisem. Takzvaný shemales, neboli ona-muž, se tady nabízí v salonku s vířivkou a vlastním vchodem. Jak bylo hostům Paroubkové sděleno, na přání zákazníka je tak možné tuto bytost představit »mimo oči klubu «.

Jinak se zde nabízí potěšení u vycpaného ledního medvěda či v rytířském pokoji. Za vstup do podniku se platí 500 Kč, půlhodina sexu přijde na 2400, hodina na 3900 korun.Cenu za ženochlapa nechtěly jeho kolegyně prozradit. Pokud zákazníkovi vyhládne, musí si na jídlo připravit 300 až 500 korun, třetinka piva stojí 95 korun a cola 105 kaček.

Na prahu ztemnělého baru vítal příchozí spolumajitel nakladatelství Columbus a partner Paroubkové Martin Feldek. Krátký proslov zakončil slovy: „Tak abychom vydělali alespoň na nějakou pos**nou vilu v Toskánsku.“ Stejně jako jeho obchodní partnerka i on zadoufal v úspěšný prodej knihy. Petra Paroubková do erotického klubu nedorazila. Ukázala se až na podvečerním křtu v luxusní restauraci.

ROZHOVOR S PETROU:  Kniha je rozebraná

Proč jste nebyla v erotickém klubu?

„Celou tu akci jsme si rozdělili a já zajišťovala tuto část. Navíc spolumajitel nakladatelství je chlap, tak jsem mu tu první část přenechala.“

Martin Feldek naznačoval, že jste nepřišla kvůli náboženství.

„To naznačoval jako vtip. Martin je trošku nevyzpytatelný a spoustu věcí říká s nadsázkou. A ve vtipu, jako byl tento.“

Měla byste problém zajít do erotického klubu?

„Ale vždyť já jsem tam byla. Než jsem vás pozvala, byla jsem se tam podívat. Chtěla jsem vidět, do čeho vás zvu, jak to tam vypadá. Ale ano, bylo to poprvé v životě. (smích) Na druhou stranu, já jsem šťastně vdaná.“

Kolik klubů jste kvůli včerejšku navštívila?

„Jen tento. Dostala jsem tip, že jde o jedno z nejexkluzivnějších zařízení. Navíc jsem nechtěla propagovat podniky, kolem kterých můžou chodit děti a můžou se dívat do výloh. Myslím, že takhle se to udělalo taktně a na druhou stranu s grácií.“

Jaký prodej byste si představovala?

„Takový, který bude několikrát vyšší než prvotní náklad.“ (3500 kusů – pozn. Blesk)

Kniha už je dva dny v prodeji. Zjišťovala jste, jak se prodává?

„Mohu říct, že zřejmě tím titulem a spojením se mnou ta knížka vyvolává velké naděje u distributorů a knihkupců. V tuto chvíli máme de facto rozebraný celý náklad.“

 

Video Křest knihy Bordel jako byznys - Jan Jedlička
Video se připravuje ...

zelena.karkulka ( 25. května 2012 20:06 )

nemá a neměla kam klesnout

zelena.karkulka ( 25. května 2012 20:05 )

jsem blbá,páč jsem si to přečetla,ten článek,ale steně jsem to nepochopila

e.44 ( 25. května 2012 19:16 )

No tak je sice pravda, že tím jedním hřebíčkem do rakve jeho polické kariéry byla, ale mezi těma desítkama hřebíčků, co si tam zatlouk on sám, se celkem ztratila.

lillyli ( 25. května 2012 14:28 )

Zajímalo by mě, jestli už Paroubkovi došlo, že Petra byla hřebíčkem do rakve jeho politické kariéry. Nebo už je tak senilní?

lillyli ( 25. května 2012 14:26 )

Zobrazit celou diskusi