Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zrůdný otec týral adoptivního syna: Do ran mu lil ocet a sypal sůl

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, Monika Plachá - 
8. května 2012
20:25

Padesátiletý muž z Texasu s manželkou čelí obvinění z bití jejich adoptivního syna. Kerry Dean Parkbil malého chlapce koženým páskem a do ran mu sypal sůl a lil alkohol s octem, jeho matka Merilyn Park (35) na vše koukala! Chlapec je teď hospitalizován.

Neuvěřitelná muka musel zažívat jedenáctiletý chlapec ze Seabrooku v Texasu. Jeho adoptivní rodiče ho totiž brutálně týrali. Otec k jeho bití neváhal použít kožený pásek a rány mu poléval octem a alkoholem.

Chlapce našla policie v bytě, kde ležel na gauči vystrašený a po celém těle měl ošklivá zranění. Okamžitě ho odvezli do nemocnice, kde je momentálně hospitalizován. Manželský pár byl obviněn z těžkého ublížení na zdraví a čeká je soud.

 

 

zaviracispendlik ( 9. května 2012 10:09 )

zalez si na svoji Floridu a nevopruzuj tady. Piš sí se svejma nejlepší ma amíkama na světě jenže stejně ty jsi pro ně póvl z východu

manolla1 ( 9. května 2012 08:14 )

! Také na to nemám slov a je mi z takových "lidí" zle! Jsou to odporní uchyláci, patří pořádně potrestat a to tak, že by na to až do smrti nezapomněli!!!

kasimo ( 8. května 2012 22:40 )

Co vůbec na takovou zprávu říci-je mi na bli**tí z HOMO SAPIENSE,.......zvíře by nebylo schopno----takto týrat.....

zaviracispendlik ( 8. května 2012 20:56 )

je jich hodně a tak jsou víc vidět ale někteří jsou zrůdy. Nejvíc masových vrahů pochází z USA a z Ruska.....viz Čikatilo viz film Občan X

honza51 ( 8. května 2012 20:48 )

Je toho nějak moc ! USA a jejich demokracie - náš "vzor".

Zobrazit celou diskusi