Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Policisté spěchali na výjezd: Napálili to do zdi!

Policejní výjezd skončil dramatickou nehodou
Policejní výjezd skončil dramatickou nehodou  (Autor: Policie ČR)
Autor: Jaroslav Šimáček - 
25. dubna 2012
20:52

Spěchali na výjezd, houkali, měli zapnutý majáček. K nehodě se však policisté dostali dřív, než zamýšleli. Při průjezdu křižovatkou se totiž střetli s protijedoucím autem a po čelním střetu vylétli ze silnice. Tři lidé museli vyhledat lékařské ošetření.

K dramatické nehodě policejního vozu došlo v úterý odpoledne v Šumperku. Policisté se při průjezdu křižovatkou střetli s protijedoucím autem, vylétli ze silnice a řítili se proti zdi jednoho z nedalekých domů. 

"Policisté jeli v označeném služebním vozidle ve směru od Hrabenova po ulici Temenické a v rámci služebního zákroku měli zapnuté světelné a zvukové výstražné znamení," sdělil Právu šumperský policejní mluvčí Josef Bednařík.

Kdo při nehodě chyboval, to se zatím prošetřuje. Došlo k ní tak, že při průjezdu křižovatkou chtěli policisté předjet jeden z vozů před nimi, proti nim se ale v tu chvíli zrovna řítila zhruba padesátiletá žena za volantem svého Renaultu. I když se ona i policisté snažili čelnímu střetu zabránit, nepodařilo se. Vůz řidičky se otočil o 180 stupňů, ale zatímco zůstal na ulici, policejní auto se odrazilo do dopravní značky a následně do zdi bytovky.   

"Při nehodě byli lehce zraněni oba v autě jedoucí policisté a spolujezdkyně z Renaultu. Dechová zkouška u řidičů byla negativní," dodal mluvčí policie. Hrůzostrašně vypadající srážka si tak naštěstí škody na životech nevybrala.

francjosef ( 25. dubna 2012 21:14 )

Tak se mi zdá,že těch nabouraných škodovek je již moc,ať se naučí konečně jezdit,stojí nás to velké peníze.

Zobrazit celou diskusi