Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Na pivo s holým zadkem: Dva naháči v Jihlavě obráželi bary

Video se připravuje ...
Autor: Jiří Čada - 
24. dubna 2012
15:58

VIDEO: Bez peněz a bez kalhot do hospody nelez. To očividně neplatilo pro dvojici (21 a 23) mladíků, kteří se o víkendu nad ránem s holými zadky připotáceli na bar v jihlavském nostopu. Šlo prý o sázku, která však skončila pořádnou ostudou.

„Nahoře byli trochu oblečeni, ale dole neměli vůbec nic,“ vyprávěla později už s úsměvem Blesku jedna z pracovnic herny. Ta sice připustila, že pohled to byl skutečně zajímavý, přesto barmanka na oba už notně podnapilé mladíky přivolala raději policejní hlídku.

Pro muže zákona to zprvu bylo rovněž překvapení. Pak si však policisté všimli, že dvojici tu noc už vyprovázeli z jiné restaurace. „Tam se chovali nevhodně, dávali nohy na stůl a na personál byli agresivní,“ vzpomínal jeden z policistů.

„Takhle to dopadnout vůbec nemělo,“ svěřil se jeden z exhibicionistů včera Blesku. „Měli jsme upito a pak jsem se vsadil s jedním z kámošů a bylo zaděláno na malér,“ litoval mladík. A měl čeho, k jejich exhibicionistickému vystoupení přítomní policisté přestali být záhy shovívaví. Oba mladíci skončili v poutech. Teď jim hrozí pokuta ve výši až 15 tisíc korun.

„Kamaráda odvezli na záchytku a mě na policejní stanici k výslechu,“ uvedl mladší z dvojice.

„Jeden z mladíků nadýchal 1,8 promile a druhý rovné jedno promile. Případ byl předán do správního řízení jako přestupek proti veřejnému pořádku,“ uvedla k celé záležitosti mluvčí jihlavských policistů Jana Kroutilová.

zaviracispendlik ( 24. dubna 2012 16:24 )

už to začíná ......máme holé zadky

Zobrazit celou diskusi