Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matka vlčích dětí: Chodím se s klukama mazlit

Video se připravuje ...
Autor: Veronika Pukačová, Kjos - 
17. dubna 2012
10:07

Pomalejší v chůzi, opožděná řeč, náznak ekzému. Tak dopadly takzvané vlčí děti po péči svých rodičů Hany K. (36) a Martina K. (36), kteří je nikdy nevzali ven. Otec je za mřížemi, matka promluvila s redaktorkou Blesk.cz, že děti navštěvuje a že jsou šťastné.

Soud nyní zkoumá, zda chlapci byli týráni, nebo jen zanedbáni. Právě za týrání si pár praktikující alternativní způsob života vyslechl začátkem roku tresty: otec kluků dostal osm let vězení, jejich matka nařízenou psychiatrickou léčbu a podmínku.

Po výslechu dvou lékařek, které chlapce po odebrání z rodiny ošetřovaly, podivným rodičům vzrostla naděje, že jim bude trest snížen. Hana K. pak na kameru popsala své pocity i to, jak se nyní oba kluci chovají. 

Vzrostla vaše naděje na nižší trest?

„Samozřejmě. Věřím, že vše dobře dopadne.“

Říkala jste, že se zásadně zlepšily vaše vztahy s manželovou rodinou, kde kluky navštěvujete. Dokonce jste se přestěhovala blíž k nim.

„Ano, ty vztahy jsou lepší. Za kluky jezdím vždy po dohodě se švagrem a švagrovou, a to minimálně jednou za týden.“

Jak na vás reagují?

„Dobře. Hrajeme si spolu. Jsou moc spokojení.“

Jaké je vaše spojení s manželem, který je ve vazbě?

„Chodím za ním na návštěvy a píšeme si dopisy.“

Co si od obnovy procesu slibujete?

„Ani jsem nečekala, že to bude tak brzy. Doufám, že to dopadne dobře.“

e.44 ( 17. dubna 2012 12:03 )

Fuuuuj! Trapný divadlo kvůli nižšímu trestu Lidi vzpomeňte si jak to bylo. Kluci byli nechtění, nic k nim necítila a po odebrání už je nechtěla nikdy vidět. Nic pro ní neznamenali. Stejně jako její dcera která skončila u babičky a kterou za dlouhá léta ani jednou jedinkrát nenavštívila

w.mojko ( 17. dubna 2012 10:35 )

žena je chudera, zrejme úplne vypatlaná dementným manipulátorom. Pokiaľ sa deti viac citovo naviažu na matku (???) po jeho návrate to budú mať oveľa horšie a ťažšie.

Zobrazit celou diskusi