Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Před smrtí vážila 32 kg: Vymyslela si znásilnění a dostala anorexii

Michelle si vymyslela, že ji milenec její matky znásilnil. Pak se u ní projevila mentální anorexie
Michelle si vymyslela, že ji milenec její matky znásilnil. Pak se u ní projevila mentální anorexie  (Autor: Reprofoto RTL)
Autor: Josef Šťastna - 
11. dubna 2012
14:59

Michelle M. (†25) ze Štýrského Hradce v Rakousku vážila před smrtí pouhých 32 kilogramů. V úterý její srdce dotlouklo. Dívka propadla anorexii, když neprávem nařknula svého nevlastního otce ze znásilnění. 

Když Michelle zemřela, vážila pouhých 32 kilogramů. Poslední minuty života ji za ruku držela jen její sestra Theresa. Její matka Gisela ji odepsala. Michelle totiž poslala jejího partnera Hanse Jörga do vězení, když uvedla, že ji zneužívá. Právě potom se u dívky rozvinula mentální anorexie.

"Sedí ve vězení úplně zbytečně. A zbytečná je smrt i Michelly," stěžovala si naštvaná matka v rozhovoru pro televizi RTL. 

Drama začalo v roce 2005. Michelle tehdy uvedla, že ji nevlastní otec sexuálně zneužívá. Ke lži ji inspirovala televizní detektivka. Hans dostal podmínku, jenže o dva roky později Michelle opět vyrukovala se svou historkou. Partner její matky dostal 8 let natvrdo.

O dva roky později se Michelle své matce svěřila, že si všechno vymyslela, jenže paradoxně jí nikdo neuvěřil. U dívky, která si dávala zoufalství své matky logicky za vinu, se rozvinula mentální anorexie. 

Pár dnů před svou smrtí nahrála Michelle na video poselství, ve kterém se přiznala ke lži a vyzvala soudy, aby případ znovu otevřely.

"Vždy jsem věřila v jeho nevinnu. Odsoudili ho za znásilnění, ale neexistoval žádný důkaz," říká její matka, která doufá, že Hans půjde z vězení brzo ven.  

e.44 ( 11. dubna 2012 22:56 )

Ovšem otázkou je, co je skutečně pravda? Skutečně si znásilnění vymyslela? A nebo k němu došlo, a to opakovaně? Skutečně se přiznala ke lži, nebo naopak lhala, když později tvrdila, že si to vymyslela? Ono je taky dost dobře možné, že k znásilnění došlo, ona to správně nahlásila, aby se dalšího obtěžování zbavila, jenže nepočítala s tím, že jí matka nebude věřit, že jí dokonce odepíše a bude jí dávat za vinu, jak se trápí. Takže je dost dobře možné, že to Michelle odvolala jenom proto, že měla svojí mámu mnohem víc ráda, než máma jí, a než si máma zasloužila a jenom proto to odvolala, aby se už máma netrápila.

andulaanca ( 11. dubna 2012 19:12 )

at0506uhr73 ( 11. dubna 2012 18:02 )

A je to tady opět! Dámy a pánové, Blesk znovu propaguje mentální anorexii... Tohle není odstrašující článek, tohle je článek, kterého se chytí aspoň paní Františka a vymrskne k němu svůj sloupek , a tu nemocnou kostru v něm vychválí a bude opěvovat... MARNOST NAD MARNOST.

klop ( 11. dubna 2012 17:31 )

Dobře, že chcípla.

125892 ( 11. dubna 2012 17:27 )

mesalina: a proč by prosím tě nemohla být tlustá šťastná? Hrabe ti??? určitě lepší tlustá hezká než vyzáblina hnusná

Zobrazit celou diskusi