Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Pražský mafián Janoušek: Záchranný kruh mu hodí Kubice?

Autor: red, mokk - 
27. března 2012
05:01

Jsou úvahy o tom, že Janoušek Janoušek (43) unikne spravedlivému trestu za páteční nehodu, přitažené za vlasy? To, co se teď děje na policii, státním zastupitelství či ministerstvu vnitra, bohužel vidět nemůžeme. Fakt ale je, že blízký přítel exprimátora Pavla Béma má vazby na špičky policie, žalobců a dokonce i ministra vnitra Jana Kubiceho!

K ministrovi přes dceru?

Ke Kubicemu mohou vést z Janouškova pohledu hned dvě cesty. Jeho známý – právník Daniel Kučera – má za manželku Kubiceho dceru. Janoušek s Kučerou se setkávají často, před Vánoci měli například večírek v salonku francouzské restaurace pražského Obecního domu. Nechyběli ani další pražský kmotr Tomáš Hrdlička či někdejší šéfka žalobců Renata Vesecká…

K ministrovi přes syna?

Druhá cesta ke Kubicemu je jen o málo delší. Vede přes Petera Kuchára, šéfa někdejší firmy Navatyp, přejmenované na Prominecon. Kuchár je Janouškův dobrý známý, mluví se o tom, že přes Navatyp uplatňoval Janoušek svůj vliv. Kuchárova dcera pak má za manžela… syna ministra Kubiceho. Může to ovlivnit vyšetřování? „Jednoznačně ne!“ uvedl ministrův mluvčí Pavel Novák.

K žalobcům přes Grygárka?

Mezi další Janouškovy užitečné kontakty by mohl patřit zástupce šéfa vrchního státního zastupitelství Libor Grygárek. Společně byli viděni třeba na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech, existují důkazy o jejich častých telefonátech a vzájemných esemeskách. Grygárek měl už dřív co dělat s několika případy, kde figurovalo Janouškovo jméno. Pražský »kmotr« nikdy nebyl obviněn.

Na policii přes Husáka?

Náměstek policejního prezidenta Vladislav Husák se loni v listopadu připletl před objektiv fotografů Blesku. Ti dokumentovali sraz "kmotrů" v pražském obecním domě. Janoušek (a také exprimátor Pavel Bém či kmotr Hrdlička) nemohl chybět. „Zahlédl jsem je a chtěl jsem je pozdravit, případně prohodit pár slov,“ řekl tehdy Husák. Čelil sice kritice, ale vlivnou pozici si udržel.

pea.p ( 27. března 2012 11:32 )

Stačí se podívat do PS. Volíme tam pořád tu stejnou verbež.Tak čemu se divíme.Necháme si s.át na hlavu už hodně dlouho. Tohle svinstvo by si ani komouši nedovolili

rendyx111 ( 27. března 2012 10:20 )

 Vyjádření polic.prezidenta za trapné vyšetřování nehody...§Lessy=Chocholoušek-"Náš ústav se vám daňoví poplatníci mými ústy co nejsrdečněji omlouvá za toto politováníhodné nedopatření, k jakému dochází maximálně jednou (dvakrát, třikrát až 50x) za deset let."

marais ( 27. března 2012 10:18 )

Celá akce Janoušek mi připadá nafouklá, normální občan ho do těď ani neznal.K TOMU TY JEHO ODPOSLECHY S BÉMEM, připadá mi to jak vendeta od vypadlých spolustraníků.

zada ( 27. března 2012 10:08 )

Ještě jedeno copy, od čtenů nivnek - taky velmi zajímavé: Když to tak vidím a čtu, všichni ti Halové, Janoušci, Bémové a další a další... čím dál více začínám mít pocit, že u moci je banda zvrácených osob , stejně jako v USA - velmi zajímavý dokument je na YOU TUBE , natočil Alex Jones - americký investigativní novinář a velmi populární moderátor , jehož oku neuniknul ani Schwarzenbergův milovaný a navštěvovaný spolek Bilderberg group. Stačí zadat Alex Jones - Bohemian Grove....a nebo Alex Jones- Bilderberg group....no hlavněže se zavírá za malování tykadýlek a panduláčky na přechodech...to je důležitý, že paní soudkyně Íčková - Langerová ! ---------------------------------------------------------- Těch odkazů je na internetu skutečně spousta. Z Česka figurují na seznamu propojených osob ještě Havel Vondra. Viz http://louze.blog.cz/0809/elitari-z-bilderberg-group-ovladaji-svet -------------------------------- --------------------------- Pokud by se potvrdilo propojení těchto osob se skupinou Bilderberg group věřím, že souhlas s programem tohoto spolku by se dal kvalifikovat jako vlastizrada a příprava genocidy.

lennne ( 27. března 2012 10:00 )

 Pokud tohle zmizi do ztracena je ČR v haji....tohle bude jasny signal, komu vlastne tento stat patri.

Zobrazit celou diskusi