Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Matka a teta polévaly holčičku (2) ledovou vodou, dokud jí nezničily mozek

Autor: Josef Šťastna - 
20. března 2012
09:53

Dvouletá Alexis Salaz z amerického Colorado Springs zažila peklo na zemi se svou matou Samanthou (19) a tetou Mary (50). Obě ženy jí přelepovaly oči páskou a lily na ni studenou vodu, dokud neupadla do bezvědomí. 

Sebemenší prohřešek matka s tetou tvrdě trestaly. Když malá Alexis "zlobila", tyranky jí zalepily oči páskou a šouply ji do ledové sprchy.

"Když se pohnula, šla do sprchy. Když začala plakat, opět šla pod ledovou vodu," popsala mučení žalobkyně Debbie Pearson. Dívka měla také podlitiny na zápěstí i na lýtkách. 

Organismus dvouleté dívky týrání nevydržel a dívka zkolabovala přímo ve sprše. Lékaři uvedli, že její mozek je mrtvý a dívka se už neprobere. Jenže Alexis se nevzdala, zázračně se probrala a její stav se lepší. Chodí na terapie a učí se znovu mluvit.

Matka Samantha si za bestiální mučení své dcery odsedí v kriminále 24 let, nad tetou ještě rozsudek vynesen nebyl, ale může dostat až 48 let. Právě ji matka označila za hlavní iniciátorku týrání. "Říkala, že disciplína je nutná a že ji léčí. Já jí moc neodporovala, protože jsme bydlely u ní a ona byla paní domu," uvedla matka na svou obhajobu.

odetka.odetka ( 21. března 2012 15:06 )

Jak nekdo muze ublizit tak nadhernemu diteti? Ted si budou sedet ve vezeni a danovi poplatnici je budou zivit. To jim docela proslo. Jsou to ku... Snad si s nima poradi spoluvezni, kdyz to neumi stat.

e.44 ( 21. března 2012 13:04 )

Ono nejde o něčí pravdu, ale o reálný stav věcí. Tys kategoricky napsala, že se to cikánů netýká, že se to u nás týká jenom bílých, což neni pravda. Samozřejmě se to netýká všech cikánů, ale bohužel rozhodně většiny. Pokud jseš skutečně cikánka, docela mě udivuje, že používáš politiky smyšlené a cikány všech kast nesnášené označení romka. To ti k tomu, aby tě lidi brali, skutečně nepomůže. Pokud to vezmu podle sebe, já jsem svoje děti nikdy proti cikánům nijak nepoštvávala, i když jsem s nima měla dost zlých zkušeností. Nechala jsem na nich, aby si svůj názor vytvořily. A na základě svých vlastních zkušeností si vytvořily o svých cikánských spolužačkách vlastní negativní názor. Jejich lži, podvádění a krádeže se jim vůbec nelíbily. Jestli je tvoje dcera světlá vyjímka, tak má prostě smůlu. Doplácí na chování většiny vašich soukmenovců, co v nás bílých k vašemu etniku vzbudili, nikoliv bezdůvodně, odpor a antipatie. V tom nepomůže výchova ke snášenlivosti, kterou vždycky přebijí negativní zkušenosti. V tom pomůže jedině když se drtivá většina cikánů konečně zcivilizuje a bude mezi nima jenom stejné procento těch špatných, jako mezi ostatní populací. K čemuž je ovšem nutný i přístupu vlády a justice, který bude k cikánům úplně stejný, jako k ostatním lidem. Jenom to je může donutit aby se konečně změnili. (Staletí jejich stále stejného odsouzeníhodného způsobu života bez jakékoliv snahy o zcivilizování se, to dokládají. Bez donucení se dobrovolně nezměněj.)Pokud jim bude nestoudně nadržováno, tak toho budou nadále nestoudně zneužívat a nebudou mít žádnou motivaci ke slušnému spořádanému životu.

papusha ( 21. března 2012 11:54 )

Jasně že jsem Romka...nestydím se za to...víte, pohybuji se mezi takovými lidmi - romskými, kde se tyto věci, které popisujete, nedějí....nemá cenu se dohadovat kdo má pravdu, každý si hájí tu svou, nicméně nepopírám, že za ty, kteří se na veřejnosti neumí chovat, se stydím a odsuzuji jejich chování...důsledek však je, že i já jsem braná jako odpad, aniž by o mě někdo něco věděl a to mě vytáčí...i má dceruška, která chodí teprve do druhé třídy pyká za svou tmavou pleť

e.44 ( 21. března 2012 09:22 )

pgga (k tomu co píšeš níže), vem si jak dlouho je demokracie u vás a jak krátkou dobu oproti tomu u nás. Slušní lidé by tu také chtěli stejná práva i stejné tresty pro všechny rasy, pro všecna etnika. Stejně jako tvrdé tresty pro zločince, jako jsou u vás. Jenže po té čtyřicetileté pauze přirozeného vývoje nám bude dost dlouho trvat, než se propracujeme od diktatury, jejíž pozůstatky tady bohužel hodně přetrvávají, k demokracii, kdy tu bude vláda skutečně pro lidi a bude se řídit jejich přáním a jejich potřebama a ne naopak.

pgga ( 21. března 2012 06:39 )

Cikanske matky to delaji....bohuzel..ne jenom to..jednoduse se nestaraji o svoje deti..(ve velke vetsine)... Nechapou ze kdyz vlastne ziji v chudobe..(diky nim)..tak si neudelam dalsi dite Je to jina mentalita...kazda normalni matka dba na to at je dite ciste..chodi do skoly ..atd...bohuzel jejich mentalita...je to "jedno".....

Zobrazit celou diskusi