Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Holčičku unesl otec před 4 lety: FBI ji našla v Thajsku

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ljš - 
16. března 2012
18:48

Bolestné rozvodové řízení a odmítnutí newyorského soudu svěřit mu dceru do péče, vedlo Jefferyho Shipmana (51) k zoufalému činu. Malou Deonnu (8) před více než čtyřmi lety unesl a beze stopy s ní zmizel. FBI je našla až po pěti letech.

"Když ji nemůžu mít já, nebude ji mít nikdo," řekl Jeffery své bývalé manželce Lioubov, když soud již po několikáté zamítl jeho žádost o svěření dcerky do péče. Deonna tak zůstávala ve fyzické péči své matky a otec ji mohl pouze navštěvovat.

Rozhodl se proto pro radikální krok a při jednom ze setkání dceru unesl. FBI se podařilo vysledovat, že pravděpodobně zamířil do Londýna, kde si koupil letenky do Frankfurtu. Ty však nikdy nepoužil a agenti tak jeho stopu ztratili.

Po mnohaletém pátrání se však pátracímu týmu podařilo dítě vystopovat v Thajsku. Jeffery byl okamžitě zatčen a převezen do Spojených států, kde bude souzen pro únos. Malá Deanna byla předána rodině a čeká na svou matku, která se po jejím únosu rozhodla vrátit do Ruska, protože v Americe už neměla proč žít.

Holčička byla unesena, když jí nebyly ještě ani čtyři roky, a svou maminku si tak bude jen těžko pamatovat.

simeonsimeonovic ( 16. března 2012 22:59 )

Dobře mu tak debil.... blbýmu, neměl si brát vyk... ženskou z Ruska. Chlapi, mějte rozum a když slyšíte, že sebehezčí ženská mluví rusky nebo ruskym přízvukem, kopněte jí do prd.... ať si ty střeva tahnou zpátky do Ruska, na Ukrajinu či odkud přišly. A dobře chlapům, co na tyhle kun.... doplatí.

prefikana ( 16. března 2012 19:10 )

Jak videt, tak FBI pracuje velmi dobre!

Zobrazit celou diskusi