Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Všichni tu zemřeme! křičeli cestující na palubě letadla Air France

Letadlo bylo nuceno kvůli požárnímu poplachu nouzově přistát. (Ilustrační foto)
Letadlo bylo nuceno kvůli požárnímu poplachu nouzově přistát. (Ilustrační foto)  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ČTK - 
6. března 2012
21:53

Do nepříjmené situace se dostali cestujícé společnosti Air France na letu z Paříže do Bogoty. Při letu se spustil požární poplach a propukla panika. Někteří cestující se už začali loučit se životem.

Spuštění požárního poplachu na palubě letounu společnosti Air France přimělo pilota přerušit cestu z Paříže do Bogoty a nouzově přistát na portugalském souostroví Azory. Podle některých z 274 cestujících se na palubě objevil kouř a propukla panika.

"Jeden člen posádky utíkal s hasícím přístrojem v rukou. Běžel k toaletám, odkud šel kouř. To není něco, co člověk rád vidí, když je na palubě letadla," uvedl 24letý norský cestující Morten Aamot.

"Na palubě byla panika. Posádka byla zpocená a křičela. Cestující se modlili a plakali," řekla 26letá Švédka Eden Victoria Erlandssonová z letadla, které v pondělí nouzově, ale úspěšně přistálo.

Cestující přespali na Azorech a na dnešní odpoledne pro ně Air France připravila jiné letadlo k pokračování cesty do Kolumbie. Podle Air France nebyl život pasažérů nikdy ohrožen a šlo jen o závadu na poplašném zařízení stroje.

doktorsafranek ( 7. března 2012 13:45 )

Jo a ještě horší jsou takový, co to sice nepotřebujoou, ale snaží se to dohnat..

doktorsafranek ( 7. března 2012 13:45 )

To je teda úroven... Se mnou pracovala zdravotní sestra. Ta říkala že když přuijde do ordinaxce či jinam první co ji napadne: jestli by se tgam dalo a nebo nedalo.-.

jahodove_ticho ( 7. března 2012 12:56 )

nefňukej, udělal bych Ti to lahví šampusu, která se pro tyto zvláštní údálosti v první třídě podává

doktormediciny ( 7. března 2012 11:40 )

S úsměvem si vzpomínám, jak na jednotce intensivní péče zvonil zvonek. Běžím na pkokoj a oacient v klidu obědval... Připomělo mi to policejního komisaře který říká: Co děláte v té posteli, Vy přece máte bejt v cínoví rakvu

sores ( 7. března 2012 10:41 )

SAMOZŘEJMĚ PO RÁNU NE RÁNO,TEKLY MI SLZY SMÍCHY PROTO TEN PŘEKLEP.

Zobrazit celou diskusi