Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Falešná gynekoložka: Sbírala doklady cizích lékařů a sester

Autor: Vlaďka Hradská - 
9. února 2012
16:10

Stačilo málo, a falešné gynekoložce Sandře Slobodowe či Slobodové by její plán vyšel! Licenci na provozování zdravotnické kliniky nezískala na sebe, ale na sdružení lékařů. Její jméno tak nikde nefi gurovalo. Mezitím co ordinovala a vypisovala recepty, sháněla do ordinace skutečné odborníky. Měla smělé plány, například internetový obchod se zdravotnickou technikou. Nakonec ji zradilo její vlastní tělo!

„V Bechyni nikam nechodila. Žila s mladým přítelem, který začal mít podezření. Nejprve mu tvrdila, že prodělala plastiku děložního čípku. Když přítel z internetu zjistil, že je to přeoperovaný chlap, byl v šoku. Odstěhoval se a tři dny pil,“ popsal Blesku zdroj, který přišel s falešnou gynekoložkou do styku.

Podezření začali mít i další lidé. Bylo jen otázkou času, kdy v malém městě podvod praskne.

„Chovala se sebejistě. Jakoby věřila, že je doktorka, a za tím si šla. Neustále si kupovala odborné knihy a vzdělávala se. Nabídka kliniky byla široká, sháněla odborné lékaře a další personál. Už měla zajištěné i masérky,“ dodal zdroj.

Video  Martin Sloboda (později falešná gynekoložka Sandra) za mlada  - Nový čas
Video se připravuje ...

Falešná gynekoložka, která už má za sebou praxi falešné soudkyně a vězení za podvody, se na roli lékařky pečlivě připravovala. Dlouhodobě shromažďovala různá potvrzení, smlouvy, formuláře a další doklady související se zdravotnictvím. Disponovala originály i kopiemi vystavenými na jména různých lékařů a zdravotních sester.

Mnohé doklady včetně živnostenského listu spojuje jméno pražského gynekologa Václava Fišera. Právě u něj samozvaná lékařka pracovala jako zdravotní sestra. Měla tak volný přístup ke všemu, co je k provozu ordinace nutné. Lékař Blesku řekl, že vůbec netušil, o koho jde, a že ho obelstila, stejně jako mnohé další. Nyní se horami dokladů probírají policejní vyšetřovatelé.

lysohlavek02 ( 9. února 2012 20:50 )

..nehněvej se ,ty stará struktůro....je to lepší??Nerad bych aby se ti přitížilo sokolíku!

zelena.karkulka ( 9. února 2012 19:04 )

shánělo to masérky

gogo ( 9. února 2012 18:29 )

Jsem komunista asi jako Ty chlapečku papež. To proboha každý kdo má jiný než je hlásaný a doporučovaný názor musí být jen komunista ? To nikdo jiny nemůže samostatně myslet ? Co je to ze jednoduché klišé a primitivní nálepkování ? Co kdyby jsi se pokusil někdy myslet a argumentovat. Než v anonymitě jen zbaběle a hloupě nadávat.. To jsi nějak nemocný ? Vzrušuje Tě to či co ? Povídej ...

doktormediciny ( 9. února 2012 16:56 )

Toto je opravdu strašné, člověk snad nemůže hlídat každý krok zdravotmí sesry

marie60 ( 9. února 2012 16:42 )

A to jiní pánové, kteří s ní/m měli techtle _ mechtle nepoznali, že je to přeoperovaný chlap? To doktoři udělali až tak precizně, že to podle šuky šuky nikdo nepoznál ? ?

Zobrazit celou diskusi